wannabe pr fotka Ako Vam pričaju iza leđa, to je zato što ste korak ispred njihMnoga istraživanja su pokazala da su žene sklone da pričaju o drugim ženama koje su uspešnije, lepše, mudrije i slobodnije od njih.

U nedostatku samopouzdanja, ličnog zadovoljstva i prave ideje, takve žene – nazovimo ih “jezičarke” – stalno kopaju i izmišljaju priče kojima će druge prikazati u lošem svetlu. Često se pritom služe jako ružnim sredstvima, saplitanjem i klopkama! Njima je dosadno, one ne znaju da grade svoj mali svet pun sadržaja, nego se bave tuđim.

Ovaj sindrom ima svoju punu manifestaciju u poslovnom svetu, na javnoj sceni, ali i u svakodnevnom životu, pogotovo na ulici!

Evo par saveta kako da se ogradite od ružnih glasina:

  • Krećite se uvek podignute glave, svesne svojih kvaliteta
  • Vi ste neko ko privlači pažnju. Ako Vas već posmetraju, neka imaju i šta da vide!
  • Radite sve onom brzinom koja Vam prija – bez obzira na ustaljen tok stvari, jednostavno sledite svoj ritam!
  • Dostojanstveno obiđite sve prepreke koje Vam postavljaju – suludo je trošiti vreme i energiju dokazujući tuđe plitke porive. Do Vaše dubine to ne sme da dopire.
  • Nemojte da se osvrćete, niti da reagujete na laži koje Vam prepisuju – sve je to uticaj žute štampe i mora sapunice, kao i posledica nedostatka ljubavi prema sebi i drugima.
  • Ponosno se vozite u svom novom Tiguan modelu, jer ste ga Vi zaslužili – a to ne može svako!

Da saznate više o Tiguanu, posetite zvanični sajt za Volkswagen Tiguan.

Editors choice