Ako Vam pričaju iza leđa, to je zato što ste korak ispred njih

Ako Vam pričaju iza leđa, to je zato što ste korak ispred njih

wannabe pr fotka Ako Vam pričaju iza leđa, to je zato što ste korak ispred njihMnoga istraživanja su pokazala da su žene sklone da pričaju o drugim ženama koje su uspešnije, lepše, mudrije i slobodnije od njih.

U nedostatku samopouzdanja, ličnog zadovoljstva i prave ideje, takve žene – nazovimo ih “jezičarke” – stalno kopaju i izmišljaju priče kojima će druge prikazati u lošem svetlu. Često se pritom služe jako ružnim sredstvima, saplitanjem i klopkama! Njima je dosadno, one ne znaju da grade svoj mali svet pun sadržaja, nego se bave tuđim.

Ovaj sindrom ima svoju punu manifestaciju u poslovnom svetu, na javnoj sceni, ali i u svakodnevnom životu, pogotovo na ulici!

Evo par saveta kako da se ogradite od ružnih glasina:

  • Krećite se uvek podignute glave, svesne svojih kvaliteta
  • Vi ste neko ko privlači pažnju. Ako Vas već posmetraju, neka imaju i šta da vide!
  • Radite sve onom brzinom koja Vam prija – bez obzira na ustaljen tok stvari, jednostavno sledite svoj ritam!
  • Dostojanstveno obiđite sve prepreke koje Vam postavljaju – suludo je trošiti vreme i energiju dokazujući tuđe plitke porive. Do Vaše dubine to ne sme da dopire.
  • Nemojte da se osvrćete, niti da reagujete na laži koje Vam prepisuju - sve je to uticaj žute štampe i mora sapunice, kao i posledica nedostatka ljubavi prema sebi i drugima.
  • Ponosno se vozite u svom novom Tiguan modelu, jer ste ga Vi zaslužili – a to ne može svako!

Da saznate više o Tiguanu, posetite zvanični sajt za Volkswagen Tiguan.

Komentari