Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Zašto je mladi Holivud toliko važan za modnu industriju?

Zašto je mladi Holivud toliko važan za modnu industriju?

Zašto je mladi Holivud toliko važan za modnu industriju?

Stapanje Holivuda i modne industrije, naravno, nije ništa novo. Jedno bez drugog teško da bi išlo. Odvajkada najveće glumice uspevale su da, ako dobro odigraju, sklope neverovatne dogovore sa najvećim modnim i kozmetičkim brendovima. Nove generacije glumica funkcionišu po istom principu, a isto važi i za mlade zvezde: a kad kažemo mlade mislimo baš mlade, tek-što-su-se-proslavile, Diznijeve pulenke koje krase tinejdž ekrane i pop scenu Amerike.

Iako su još mnogo mlade, popularnije su kao modne dive nego kao glumice, pevačice ili zvezde druge vrste, i zbog toga se kreatori polomiše živi da ih privole da baš one, dok je još u cvatu početak njihove karijere, nose njihove kreacije. O kojim devojčicama pričamo?

Bela Torn – veoma moderna šesnaestogodišnjakinja koja se proslavila Diznijevom serijom “Shake It Up!” trenutno ima preko pet milion pratilaca na Twitteru. Znate li koliko je to u odnosu na mnogo veće glumice kao što su Marion Kotijar i Kejt Blanšet? A zašto? Pa zbog tinejdžera! Oni se ugledaju na svoje omiljene zvezde i troše basnoslovne pare da bi izgledali kao one. Zbog toga je brend Miu Miu bio oduševljen kada je Bela pričala sve najbolje o njihovim cipelama za “Teen Vogue”. Inače jedan par cipela Miu Miu je 6,000 dolara.

bella thorne outfits Zašto je mladi Holivud toliko važan za modnu industriju?

Zoi Dojč – devetnaestogodišnja pridošlica u Holivud koja se pojavila u filmu “Vampire Academy” na crvenom tepihu se pojavljivala u kreacijama Dior – što je dosta finansijski smelo za jednu glumicu tako kratke karijere – a pojavljivala se na Fashion Week-u i to na revijama Cushnie i Och. Zoi se na tepihu pojavljuje uvek kao tipična it devojka, pre nego kao filmska zvezda.

zoey deutsc Zašto je mladi Holivud toliko važan za modnu industriju?

Zendaja Kolman – preslatka sedamnaestogodišnja mršavica, MTV zvezda u usponu postaje ubrzano sve poznatija. Progresivno se menjala iz devojčice sa Diznijevog kanala u pravu modnu figuru, često stavljajući svoj sopstveni mladalački pečat na kreacije velikih brendova kao što su Moschino, Oscar de la Renta i Chanel. Kredibilitet u svetu mode dobila je kada je menjala Đulijanu Rančić u emisiji “E! Fashion Police!” gde se bez problema merila sa modnom veterankom Džoan Rivers.

zendaya coleman style Zašto je mladi Holivud toliko važan za modnu industriju?

I dalje se pitate zašto su mlade zvezde toliko važne modnoj industriji?


Una Hadži – Nikolić

Editors choice