Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Horoskop 19. april – 26. april

Horoskop 19. april – 26. april

ovan2111111 Horoskop 19. april – 26. april

Ovo će biti uzbudljiva i zanimljiva nedelja i sve je moguće. Možda ćete osetiti potrebu za promenom. To što ste dugo radili prekovremeno konačno će se isplatiti. Pokušajte da izbegnete impulsivne odluke.

bik2111111 Horoskop 19. april – 26. april

Mnogo toga se događa ispod smirene spoljašnjosti. Pokušajte da svu tu energiju usmerite ka nekom pozitivnom pravcu. Ne dozvolite da na kraju eksplodirate i zaratujete sa čitavim svetom. Lepo kažu – Iza svake mire, sto đavola vire. Takvi ste vi trenutno.

blizanci2111211 Horoskop 19. april – 26. april

Upali ste u neku kolotečinu i to vam se nikako ne dopada. Kroz društveni život ćete uspeti da se malo izvučete iz ove monotonije. Dajte sebi oduška, prepustite se zabavi. Ipak ne prihvatajte savete od bilo koga. Neko se predstavlja kao vaš prijatelj, a to zapravo nije.

rak2111111 Horoskop 19. april – 26. april

Ovo je nedelja po vašem ukusu. Volite praznike, volite porodična okupljanja i trenutno uživate u svemu tome. Vaši najbliži uvek su vam bili najveća podrška, pa je to i sada slučaj. Delite sa njima neke nedoumice i dobijate korisne savete.

lav2111111 Horoskop 19. april – 26. april

Ove nedelje lako zapadate u depresiju. Začas upadnete u neko setno raspoloženje, prisećate se nekih prošlih vremena i patite. Ne radite to sebi. Sve slobodno vreme koje imate iskoristite da se zabavite i oraspoložite, a ne da tugujete. Radujte se životu za promenu!

devica3111111 Horoskop 19. april – 26. april

I kad ste na odmoru vi radite. Ceo vikend kujete planove za napredak na poslu. Sve je to lepo, ali radeći vi zaboravljate da uživate u životu. Vreme je da se posvetite porodici i prijateljima, biće vremena za poslove uspehe.

vaga2111111 Horoskop 19. april – 26. april

Na početku nedelje imaćete lošu komunikaciju sa svima. Nervozni ste i istresate se na nedužne ljude. Ukoliko ne budete pripazili na svoje ishitrene postupke, možete izgubiti veoma vredne prijatelje ili raskinuti ljubavnu vezu. Spustite loptu!

skorpija2111111 Horoskop 19. april – 26. april

Počevši od sledeće nedelje menja se način vaše komunikacije sa drugima i sveopšti pogled na svet. I tako će biti još dugo, u mesecima koji dolaze. Ovo utiče na vaše shvatanje života, želite više avanture i uzbuđenja, spremni ste da odbacite ograničenja i prepustite se uživanju.

strelac2111111 Horoskop 19. april – 26. april

Flertovaćete, izlaziti sa više partnera, zavoditi mnogo njih. Kako je počelo proleće, tako se promenilo i vaše raspoloženje. Probudio se zavodnik u vama i to sad ne može biti zaustavljeno. Dok god čuvate svoje srce, napred sa zavođenjem! Krajnje je i vreme bilo da se malo zabavite.

jarac2111111 Horoskop 19. april – 26. april

Muče vas odluke, dileme, izbori. Možda je pravo vreme da se posvetite sebi i svojoj porodici i na neko vreme odložite donošenje te odluke koja vas toliko muči. Pokušajte da se opustite i odmorite. Biće vam potrebno mnogo energije za dane koji slede.

vodolija2111111 Horoskop 19. april – 26. april

Previše razmišljate o nekim stvarima. Preispitujete davno donete odluke i zamarate se već ispričanim pričama. Fokusirajte se na ono lepo što vaš život trenutno čini. Izdvojite malo vremena za prijatelje. Druženje će vam napuniti baterije, a saveti prijatelja otvoriti oči.

ribe2111111 Horoskop 19. april – 26. april

Morate doneti ozbiljne odluke kada su finansije u pitanju. Stalno kuburite sa novcem i to nije ništa novo, pošto volite da trošite, ali ove nedelje pripazite da se ne opustite previše i ne potrošite mnogo na nešto što vam ne treba. U ljubavi uživate u pažnji koju vam pruža partner.


Lenka Gatić

Editors choice