1/3

Kada si u vezi, najvažnija stvar je definitivno to sa kim si u vezi, zar ne? Prosto, neće ti prijati svako, a naročito ti neće prijati horoskopski znak koji je sa tvojim potpuno nekompatibilan. Zato, izbegavaj ove kombinacije:

Ovan

Dating No-No: Jarac

Ovnovi vole da krše pravila, a Jarčevi su ti koji bez njih ne mogu. Zato, očekuj da ćeš stalno biti kritikovana zbog svog slobodnog načina života. Ti si spontana, on ne. I ti si ambiciozna, ali on je… Daleko ispred tebe po tom pitanju! I da, Jarac ti nikada neće pružiti onoliko pažnje koliko ti je potrebno!

Bik

Dating No-No: Vodolija

Jednostavno – ne. Ti si sva topla, porodično nastrojena, mirna, romantična… A on? Totalni frik! Pun paradoksa, kao da je sišao sa Marsa! Prosto, ti njega ne razumeš i vas dvoje se nikada ni nećete razumeti. Doduše, seks može da bude dobar, ali ovako, u stvarnom svetu… Run!

Blizanci

Dating No-No: Škorpija

Ako želiš kombinaciju, Škorpija je osoba za tebe! Ali, seks nije sve, zar ne? Možda ćete se ovde slagati, ali na svakom drugom polju – ni ne pokušavaj. Škorpiji je vernost najvažnija, a ako ti nisi spremna na to – beži. Mada, možda i nećeš moći da pobegneš budući da je on pravi mali manipulant čijem šarmu nećeš moći da odoliš.

Rak

Dating No-No: Strelac

On je slobodan u svakom smislu i željan je slobode, a ti to možda nećeš shvatiti onako kako on želi da to shvatiš. Ti želiš nešto što je sigurno i stabilno, a u njemu to ne vidiš. Sa njim se osećaš kao da si na rolerkosteru, a malo uzbuđenja i nije toliko loše s vremena na vreme. Nešto ozbiljnije i duže? Paaa, neka hvala. Ako ne želiš da iz te veze izađeš sluđena.

par 1 Horoskop ti otkriva: Evo sa kojim znakom nikako ne bi trebalo da budeš u vezi

Editors choice