Posle maja, koji je možda izazvao neke nevolje u odnosima, ili je možda bio ne naročito interesantan mesec bez nekih posebnih dešavanja, dolazi jun 2013. godine u kom su zvezde odlučile da vam dozvole da uđete u njihovu milost.

Najpre, Venera, planeta ljubavi i harmonije, provešće neko vreme u znaku Raka – između 3. juna i 27. juna 2013. godine. Ovo su sjajne vesti jer Venera ima moć da izmeni vaš sentimentalni život nabolje: naglasiće vaš lični šarm i moć zavođenja, otvoriće vam srce i stvoriti povoljne okolnosti za sentimentalne događaje i ličnu sreću. Pod njenim sjajem su i nove veze kojima će biti data prilika ili će one već postojeće konačno naći ravnotežu, pa će doći do pomirenja ili sređivanja dotadašnjih odnosa.

loving couple wallpaper Horoskop za jun: Rak (ljubav)

Nove veze kojima će biti data prilika

Veneru će pratiti Merkur gotovo celog meseca, a kombinacija će biti vesela, opuštena, a možda čak i malo nestašna. Ali nakon ovog strogog perioda ko ne bi želeo malo nestašnosti, pomalo ljubavi koja nije podložna predrasudama i obavezama? Čak možda i pomalo novosti i eksperimentisanja.

Saznajte šta vas očekuje na polju karijere i zdravlja u junu!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice