Volite pisanje i Wannabe Magazine? Želite da svoju pisanu reč podelite sa čitaocima najpopularnijeg fashion, beauty i lifestyle magazina na Zapadnom Balkanu? I još važnije, želite da kreairate svoj blogerski kutak i sa internet publikom delite svoja razmišljanja?

20840433354d812c4cc0b0f Konkurs: Budi Wannabe Bloger!

Javite se na konkurs "Budi Wannabe Bloger"!

Ukoliko verujete da imate ono što je potrebno da se pridružite našem dinamičnom timu, na email adresu redakcija@wannabemagazine.com pošaljite svoj autorski rad ili više njih kojim želite da nam se preporučite. Takođe, predstavite nam se ukratko i napišite zbog čega želite da budete deo Wannabe tima.

“Sa svom svojom hipi avangardom, osećam se kao deo ukupne fensi Wannabe slike.  Ovde se različitosti ne samo uvažavaju, nego i nude izobilno, pa svoje mesto imaju i modni detalji i saveti o ishrani, a deset saveta za bolji seks stoji rame uz rame sa razbijanjem tabua, iluzija i predrasuda u krevetu, porodici i društvu. Radim ono što volim, sa ljudima koji rade isto. Neprocenjivo.” – Aleksina Đorđević, autorka kolumni “Striptiz za pismene” i “Cigla u glavi”.

Najboljim saradnicima biće omogućeno kreairanje sopstvene blogumne na Wannabe Magazineu. Iskoristite priliku da u svetu online medija pronađete mesto za sebe.

 

Editors choice