Ljubav i veze: Dragi Bikovi će biti malo napeti u avgustu i oni koji su u vezama gotovo na svkaodnevnom nivou raspravljaće se sa partnerom. Moguća strasna ljubavna veza sa zauzetom osobom. Ono što je sigurno jeste da vam avgust mesec neće biti dosadan. Dešavanja će biti na svim poljima. Pokušajte da izbrojite do 10 pre nego što učinite neke drastične korake u svojoj vezi. Strpite se do septembra u kom ćete opet biti temeljni, dostojanstveni i kada ćete opet držati sve konce u svojim rukama.

Mesečni horoskop za avgust 2014 Bik Mesečni horoskop za avgust 2014: Bik

Karijera i novac: Prva polovina meseca je odlična za kupovinu nekretnina i uređenje doma, pa ukoliko vam se to uklapa u planove, samo napred. Druga polovina meseca dobra je za naplatu potraživanja, ali isto tako ukoliko vi imate dugove prema nekome u tom periodu se od vas očekuje da ih izmirite. Ukoliko tražite posao u prvoj polovini meseca očekujte poziv od rođaka ili starog poznanika koji će vam reći neku lepu vest.

Telo i duh: Bićete napeti i puni naboja, pa je joga ili bilo koji drugi vid meditacije idealan za vas ovog meseca. Odličan period za započinjanje dijete.

Savet meseca: Dragi moji Bikovi, možda vam avgust neće doneti mnogo romantičnih scena ili upoznavanje muškarca/žene vašeg života, ali strasti će biti, pa vam je moj savet da je iskoristite na pravi način i sa pravom osobom.

Milica Popović

Editors choice