Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Mesečni horoskop za avgust 2014: Ovan

Mesečni horoskop za avgust 2014: Ovan

Ljubav i veze: Dragi Ovnovi, druga polovina avgusta biće najlepši deo godine za vas. Jupiter, Sunce i Venerica u znaku Lava, koji vama savršeno odgovara. Bićete puni elana i pozitivne energije. Upoznaćete novu osobu koja u vaš život dolazi na nekom okupljanju sa prijateljima ili ima neke veze sa inostranstvom. Ukoliko u ovom periodu uđete u vezu postoje jake tendencije da ona bude dugotrajna. Oni koji su u vezi ili braku mogu očekivati stabilan period.

Mesečni horoskop za avgust 2014 Ovan Mesečni horoskop za avgust 2014: Ovan

Karijera i novac: Vi, dragi Ovnovi, sa parama baš ne umete, sve što danas zaradite sutra je potrošeno. Kraj avgusta donosi novac preko inostrane firme ili nekog prijatelja koji živi u inostranstvu, pa ovog puta pokušajte malo da uštedite. Ukoliko očekujete posao, konkurišite u inostranim predstavništvima, imaćete više sreće nego sa domaćim kompanijama. Zaposlenima moguće kraće rasprave sa kolegama. Budite taktični u komunikaciji.

Telo i duh: Dobro se osećate. Prijaju vam sportovi na otvorenom. Odbojka na pesku ili vožnja bajsa pored reke može da vam podigne adrenalin na najviši nivo. Kontrolišite krvni pritisak.

Savet meseca: Ovnovi uživajte ovog avgusta. Raspored planeta i nebo pomoći će vam u tome. Izađite negde u šetnju, piknik ili organizujte neko sportsko nadmetanje tokom avgusta i upoznavanje nove osobe je nadohvat ruke.

Milica Popović

Editors choice