Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

mt:s Noć reklamoždera 2014.

mt:s Noć reklamoždera 2014.

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti! Pred nama je 15-a mt:s Noć Reklamoždera. Noć čije ideje slave milioni ljudi širom sveta, jedinstvena “La nuit des publivores!”. Noć na koju nestrpljivo čekamo godinu dana, naša “Noć reklamoždera”.

20. decembar, Sava Centar, od 20:30 časova biće mesto gde ćemo u reklamožderskom vedrom i kreativnom duhu proslaviti 15 godina beogradskih Noći i zajedno napraviti veliki party. I ove godine, posetioci će uživati u najnovijem programu, najkreativnijih i najzanimljivijih reklama čiji program i ove godine potpisuje neumorni Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklmoteke na svetu “JMB”, koja u svom arhivi
uva više od pola miliona reklama.

noc reklamozdera 1 mt:s Noć reklamoždera 2014.

Tema 15. mt:s Noći Reklamoždera je Beograd grad kreativnosti i sjajnih ideja! Takođe, samo na ovoj  Noći, publika će imati priliku da pozdravi i sve one koji su na najlepši način reklamirali Srbiju 2014.

Specijalnu podršku domaćoj kreativnosti pružamo uručivanjem nagarade od strane publike- najpopularnija domaća reklama ove godine.
Glasanje počinje 20.novembra na sajtu www.nocreklamozdera.com. Proglašenjenaj reklam e 20.decembra u Sava Centru na Mt:s Noć Reklamoždera.
Prošlogodišnji pobednik – NAJ REKLAMA 2013 je bila reklama “Domaćinski” za brend Chipsy.
U kategoriji za reklamu decenije publika je dala najviše glasova reklami “Deset godina u vezi sa Vama” kompanije Telekom Srbije.
Prodaja karata, za ovu jedinstvenu Noć, mix svetskih reklama, muzike i Novogodišnje atmosfere počinje 20. novembra na Blagajni Sava Centra i u Win Win radnjama, kao I na online www.ddtickets.rs
Cena ulaznica:
Od 20.11 do 09.12. u pretprodaji 500 rsd. Od 09.12 do 20.12. 700 rsd.
Samo na mt:s Noći reklamoždera publika će imati mogućnost da interaktvino učestvuje u maštovitim promocijama koje će pamtiti do naredne godine.
Zahvaljući generalnoim pokrovitelju manifestacije MT:S biće to veče među prijateljima, gde ćete se osećati domaćinski garantuje CHIPSY, a da je ovo 3in1 veče mix reklama,muzike i dobre zabave gde nećete spavati uz nas će biti DONKAFE.
Mt:s Noć Reklamoždera,noć na koju se čeka godinu dana,noć koja se pamti,noć u kojoj se sanja otvorenih očiju.

Editors choice