Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Na Košutnjaku deo letnje ponude Kopaonika

Na Košutnjaku deo letnje ponude Kopaonika

Duh Kopaonika u petak osetio se na Košutnjaku, prilikom predstavljanja programa “Kopaonik Open Summer Tour”. Nova ponuda na Kopu Beogradu je donela jedinstvenu zabavu, gde su mnogobrojne poznate ličnosti uživale u sportsko-rekreativnim aktivnostima koje su deo letnje ponude na Kopaoniku. Tokom višesatnog programa, uz domaćine MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije, poznati su imali priliku da se oprobaju u paraglajdingu, jahanju konja po Košutnjaku, drevnom streličarstvu, kao i planinskom biciklizmu, vožnji kvadom, mountain kartom i downhill skuterom niz popularnu “ski stazu” na Košutnjaku.

Predstavljanju letnjeg provoda na Kopaoniku prisustvovali su: Milan Kalinić, Aleksandar Kolarov, fudbaler, zatim voditelj Vladimir Stanojević, Marina Tadić, Jellena, The Beat Shakers – Ivan Gojković i Nenad Kosovac, kao i mnogobrojne ličnosti iz sveta muzike, glume, sporta.

Milan Kalinić Na Košutnjaku deo letnje ponude Kopaonika

Milan Kalinić

Aleksandar Kolarov fudbaler Na Košutnjaku deo letnje ponude Kopaonika

Aleksandar Kolarov, fudbaler

Vladimir Stanojevic Na Košutnjaku deo letnje ponude Kopaonika

Vladimir Stanojević

Marina Tadić Na Košutnjaku deo letnje ponude Kopaonika

Marina Tadić

The Beat Shakers Ivan Gojkovic i Nenad Kosovac Na Košutnjaku deo letnje ponude Kopaonika

The Beat Shakers - Ivan Gojković i Nenad Kosovac

Novi koncept letnjeg odmora na Kopu biće prilagođen gostima koji žele da se opuste i uživaju na svežem planinskom suncu, ali ujedno da napune baterije, povrate energiju, udahnu planinsku svežinu i podignu adrenalin. Izvanredni klimatski uslovi na više od 2,000 metara nadmorske visine, prirodni rezervati sa retkim oblicima flore i faune, brojni spomenici sakralne arhitekture, raznovrsni sportsko-rekreativni sadržaji čine Kopaonik idealnom destinacijom za aktivan odmor i uživanje u netaknutoj prirodi. Na Kopaoniku, kao posetioci ovog leta, možete da doživite nezaboravno iskustvo i upoznate predele nacionalnog parka Kopaonik kroz razne aktivnosti i sadržaje koji su sastavni deo turističke ponude Kopaonika – panoramska vožnja žičarom, pešačke ture, planinski biciklizam, paraglajding, jahanje konja, streličarstvo, vožnja CanAm ATV vozilima, kanjoning, alpinizam, rafting, vožnja kartovima, tjubing, bob na šinama, dečji zabavni park, avantura park.

MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije potrudili su se da obezbede ponudu za aktivan odmor na planini, uz vrlo pristupačne cene. U letnjem periodu cene smeštaja na Kopaoniku su u proseku niže i do 50 odsto u odnosu na zimski period. Noćenje na bazi polupansiona u hotelu “Grand” iznosi od 48 evra po osobi, u hotelu “Angella” od 42 evra po osobi, dok je cena na bazi najma apartmana u apartmanima “Konaci” 15,5 evra po osobi, po noći. Uz to, tokom celog letnjeg perioda aktuelni su popusti i do 28 odsto.

Editors choice