Najlepše ideje za enterijer inspirisane praznicima

Božić je jedan od najvećih i najlepših praznika. Vaš dom u to vreme odiše posebnom toplinom i smirenošću. Svi mi želimo da svoj dom učinimo udobnim i prijatnim za vreme ovog praznika, ali za to je potrebno mnogo stpljenja i vremena u odabiru najlepših dekoracija. Dekoracija enterijera nije nimalo jednostavna, a mi vam predstavljamo neke ideje koje će vam u tome pomoći.

Dekoracija predsoblja

Svi gosti u vašoj kući za vreme praznika prvo će primetiti dekoraciju predsoblja. Učinite predsoblje zanimljivim. Unesite malo crvene boje u svoj dom i istog trena učinićete ga prijatnijim i udobnijim.

Koristite crvene mašne da ukrasite predsoblje i unesete duh Božića u svoj dom

Udobnosti i radosti nikad dosta! Ulepšajte police ukrasnim kuglama ili ukrasima u obliku jelke

Dekoracija stepenica

Ukrasite stepenice girlandama, ukrasnim trakama ili drugim ukrasima od papira koje možete i sami napraviti, ukoliko imate strpljenja i vremena. Pustite mašti na volju! Napravite mašne od crvene trake, girlandu ukrasite šišarkama, lišćem, čarapom za poklone ili bilo kojim drugim ukrasom.

Ukrasi na stepenicama učiniće vaš dom još lepšim

Crvene mašne i crveni ukrasi od papira u obliku pahulja

Dekoracija dnevne sobe

Okićena jelka je neizostavna u prazničnim danima. Vaša dnevna soba izgledaće magično uz samo malo kreativnosti. Ukrasite je kreativnim znacima i tekstom, pahuljama od papira i poklonima ispod jelke.

Prava praznična atmosfera

Vaša dnevna soba biće najprijatnije mesto za boravak

Dekoracija trpezarije

Dekoracija trpezarije inspirisane Božićem podrazumeva korišćenje čaršava u veselim bojama, ukrasa u obliku irvasa, srca, Sneška, pahulja, ikebana i svega što vam padne na pamet!

Ulepšajte svoju trpezariju i svaki obrok biće još ukusniji!

Dekoracija spavaće sobe

Dekoracija spavaće sobe za vreme praznika zahteva mnogo dobrog ukusa i umešnosti. Pretvorite svoj kutak u oazu sreće i udobnosti, pre svega.

Zanimljiva posteljina i ikebane sasvim su dovoljne za dekoraciju spavaće sobe

Dekoracija kupatila

Vaše kupatilo ne mora uvek da izgleda ozbiljno i hladno. Dekorišite ga komodama i peškirima na kojima su naslikani razni motivi zimskih praznika i učinite ga zanimljivim.

Unesite zimske čarolije i u svoje kupatilo!

Izvori fotografija: mylifeisbrilliant.com


Zorana Puretić je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Voli putovanja, čitanje knjiga i druženje sa prijateljima. Idealno opuštanje je uz šolju kafe i dobru knjigu.