Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Najpoželjnije neženje Beograda: Sergej Trifunović, Velimir Stjepanović i Vlado Georgiev

Najpoželjnije neženje Beograda: Sergej Trifunović, Velimir Stjepanović i Vlado Georgiev

Drage dame, imamo čast da vam predstavimo novu rubriku, koju ćete, ne sumnjamo, svake nedelje sa oduševljenjem čitati. Svakog petka, u vašem omiljenom magazinu, izdvojićemo tri muškarca koji važe za neke od najpoželjnijih frajera u Beogradu! Da se razumemo, oni nisu svi iz Beograda, ili zbog poslovnih obaveza često i nisu u gradu, ali kad god se pojave, žene seku vene i bore se za svaki njihov pogled i mrvicu pažnje.

Od uspešnih biznismena, preko sportista, glumaca, pevača, na ovoj listi nalaziće se muškarci različitih godina, čijem šarmu ne možemo odoleti.

Sergej Trifunović

Sergej je rođen 2. septembra 1972. godine, što znači da je Devica u horoskopu, a on u horoskop veruje i smatra da može da provali ko je šta u horoskopu samo ako provede izvesno vreme sa tom osobom. Ne razmišlja o godinama i smatra da one zapravo ne postoje. Važno je kako se osećaš, a on se osada oseća bolje nego ikad.

Ne voli mnogo da se sređuje i kaže da bi poludeo da je žena kada bi morao toliko vremena da provede sređujući se. Ali, razume se, sređene i negovane žene voli. Na njih troši i najviše novca, kao i na putovanja, hranu i piće.

Zato se doterajte i pobogu pročitajte neku knjigu. Ne možete sa njim razgovarati samo o Kenguru.

Najpoželjnije neženje Beograda Sergej Trifunović Velimir Stjepanović i Vlado Georgijev Najpoželjnije neženje Beograda: Sergej Trifunović, Velimir Stjepanović i Vlado Georgiev

Velimir Stjepanović

Velimir je rođen 7. avgusta 1993. godine. Iako ima tek 21 godinu, jedan je od naših najboljih plivača. Iako je i ranije osvajao brojne medalje, veliku popularnost je stekao nakon Evropskog prvenstva 2014. godine, kada je već na prvoj trci na 400 metara slobodnim stilom osvojio zlatnu medalju.

Ako želite da razgovarate sa njim, trebalo bi da dobro znate engleski jezik. Veljini roditelji su iz Republike Srpske i on se takmiči pod srpskom trobojkom, ali od rođenja živi u Dubaiju, gde govori engleskim jezikom. U poslednje vreme mnogo se popravio kada je komunikacija na srpskom u pitanju, ali ipak, sramota da se brukate žene, morate da znate engleski!

Skroman mladić kome novac u sportu ne znači mnogo. Da znači, uzeo bi pasoš Emirata, takmičio se za njih i bio milioner. Ipak, on se odlučio za Srbiju, jer ako ništa drugo, kako kaže -ime Velimir Stjepanović bi zvučalo izuzetno čudno među nekim engleskim Džonima i Džejmsima ili Muhamedima iz Emirata.

Velja ima devojku Džesiku, ali je to veza na daljinu, pa šta da vam kažem, dajte sve od sebe, možda se i u ljubavi odluči za Srbiju!

Vlado Georgiev

Čuveni zavodnik promuklog glasa, rođen je 6. juna 1976. u Herceg Novom. Ima neke zakonitosti u tome da Beograđanke vole Crnogorce, skoro toliko koliko Crnogorci vole Beograd. Tako se i “Anđele” preselio u Beograd još devedesetih i od tad slama srca devojkama.

Ono što je poznato je da voli da tvituje i da voli da popije. Nećemo o pevanju, svima je više nego jasno i očigledno da i ume i voli da peva.

Zato, ako želite da ga zavedete, morate da budete kul, opuštena i inteligentna žena. Da imate šta da kažete, budete duhovite i elokventne, a i lepo jedite da napravite podlogu za celovečernje nazdravljanje.

UBudvu na #biggamefishing #sea

A post shared by Vlado Georgiev (@vladogeorgiev) on

Upoznajte još neke neženje Beograda! 

Lenka Gatić 

 

Editors choice