Kompanija Star Import, Generalni distributer Mercedes-Benz-a u Srbiji u utorak i sredu, 11. i 12. marta, premijerno će predstaviti novu C-Klasu i potpuno novi model GLA.

U atraktivnom prostoru event centra Promenada, tokom obe večeri, gosti će uživati u performansu i dobroj muzici, ali prvenstveno u onome zbog čega su se okupili – novom modelu GLA, koji će biti izložen.

Da ovaj performans ostane u sećanju gostima pobrinuće se istaknuti srpski umetnici. Naš poznati glumac Gordan Kičić vodiće posetioce kroz svet umetnosti, dok će se za dobru atmosferu pobrinuti baletska grupa koreografa Milana Gromilića. U pratnji plesača, svojim spektakularnim nastupom atmosferu će dodatno zagrejati i Aleksa Jelić koji će otkriti prisutnima ono zbog čega su se i okupili – nove gradske zvezde.

155 Nova Mercedes Benz C Klasa i GLA

Mnogobrojni klijenti, predstavnici medija i javnog života po završetku spektakla prisustvovaće koktelu uživajući u muzici Ane Štajdohar koja će sa svojim bendom Mercedes-Benz veče učiniti nezaboravni

Ipak, ni najbolji nastupi uvaženih srpskih umetnika neće moći da zasene sjaj jedne zvezde – novog Mercedes-Benz SUV modela GLA.

331 Nova Mercedes Benz C Klasa i GLA 523 Nova Mercedes Benz C Klasa i GLA

Kada prvi prvi put ugledate ovaj model, jednostavno poželite da odmah sednete za volan i da ga testirate – izjavio je Rolf-Juergen Seyerle, generalni direktor komapnije Star Import.

Mercedes Benz GLA predstavlja novi doživljaj kompaktnog SUV koji na ubedljiv način spaja napredni dizajn, sjajne vozne karakteristike u gradskoj vožnji i izvanredne off-road mogućnosti.

717 Nova Mercedes Benz C Klasa i GLA

Prisutni će takođe biti u prilici da se upoznaju sa novom C-Klasom, automobilom čije su prethodne generacije prodate u više od 8,5 miliona primeraka. Upravo ovaj podatak podstakao je inženjere Mercedes-Benz-a da kreiraju automobil za novo doba, koji nastavlja uspešnu istoriju modela i postavlja nove granice u segmentu. Kod nove C-Klase primetan je osećaj “podizanja putovanja na viši nivo“. Odlikuje je emotivan, a ipak jasan dizajn koji zaokružuje visoko-kvalitetna, moderna unutrašnjost.

Editors choice