Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Red

Red

Crveno, crveno pa se ne vidi. Zvuči kao početak neke narodnjačke pesme ali u stvari rečenica sa početka je moj utisak o filmu “Red” i još jedan dokaz da dobri glumci mogu da nose ceo film, bez obzira kakva je priča.

Scenario je urađen po istoimenoj knjizi autora Warren Ellis i Cully Hamner. Bivši CIA agent Frank Moses ( Bruce Willis ), živi mirnim životom u penziji. Njegov mir biva prekinut pokušajem atentata koji uspeva da izbegne, beži, i u svom tom bežanju okuplja staru ekipu koje će mu pomoći da sačuva svoj život. Ekipa izgleda malo starije, skoro da prebacuje granicu za čitanje Politikinog zabavnika, ali znate onu “bez starca nema udarca”. Ono što je zanimljivo je da sam očekivao akciju a dobio nešto više od toga, akcionu komediju.

Ekipa je all – star. Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren i junior ovde Mary – Louise Parker koja predstavlja više privezak agentu Mozesu u ovom filmu. Pravo je zadovoljstvo gledati ovu ekipu glumaca kako improvizuju u ovom filmu, jer iskreno ako se gleda radnja i djialozi ovaj film ne bi bio ništa posebno ali sa ovakvom ekipom i loša utakmica polako prerasta u dobru.

Nakon što sam odgledao ovaj film, nisam mogao da se odlučim da li je ovaj film dobar ili nije, ali ono što mogu da kažem jeste da ne treba propustiti videti ovu ekipu na delu isto što verovatno niste propustili da vidite Stallone-a, Arnold-a i Bruce Willis-a na jednom mestu u filmu “The Expendables”.


Željko Bošnjak je diplomirani inženjer organizacionih nauka, uskoro master u oblasti ljudski resursa. Diplomu će verovatno koristiti kao podmetač za pivo. Obožava sport, film, muziku i poznat je po kolekciji mirišljavih papirića. Voli da bleji i obožava pesmu “Ti ne ličiš ni na jednu”. Omiljena boja šarena, piće može.

Editors choice