5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Sinonim britanske elegancije Kilgour of Savile Row predstavlja se u Beogradu u okviru manifestacije “24 sata Elegancije”

Sinonim britanske elegancije Kilgour of Savile Row predstavlja se u Beogradu u okviru manifestacije “24 sata Elegancije”

U okviru ovogodišnjeg izdanja manifestacije “24 sata Elegancije”, koja će se održati od 6. do 8. septembra u Beogradu, premijerno će biti predstavljena i kuća elegancije Kilgour, sinonim britanskog stila i savršenih odela po meri, osnovana 1882. godine u najprestižnijoj ulici u Londonu Savile Row, poznatoj po neprikosnovenim majstorima-krojačima. Od tada se stalno razvija, ali ostaje u potpunosti verna sebi, poštujući tradiciju, usklađujući je sa inovacijama i stvarajući samo najbolje za najprestižniju klijentelu. Kilgour veruje u kvalitet bez kompromisa i tom direktivom se vode izuzetni kreatori, stvarajući stilizovana odela, lepih proporcija, vodeći se ličnim potrebama klijenata da bi stvorili jedinstvene modele.

Svoju izložbu istorijskih odela Kilgour će imati na Belom Dvoru, u petak, 6. septembra, pod patronatom princa Petra Karađorđevića i uz podršku Mumm šampanjca. Gosti će imati priliku da vide čuvene modele koji su nošeni kroz čitav vek, a neke od njih poneli su Keri Grant (Cary Grant) u fantastičnom filmu Alfreda Hičkoka (Alfred Hitchcock) “North by Northwest”, iz 1959. godine; Fred Aster (Fred Astaire) redovan je kupac još od 1923. godine; Edvard (Edward of Westminster), princ od Velsa, koji je bio oduševljen sjajno izrađenim odelima, ali i ostali članovi kraljevske porodice. Zanimljivo je da je specijalno za kraljicu Elizabetu II (Elizabeth II) i njenu svitu osmišljena čitava linija Bernard Weatherill, koju su nosili u njihovom tradicionalnom lovu.

Gost ove prestižne manifestacije biće gospodin Džon Hil (John Hill) koji će prezentovati kuću Kilgour tokom “ABSOLUT Luxury” konferencije, koja će se održati u subotu, 7. septembra, u konferencijskom delu “Grand Casina” Beograd, od 15 časova.

Fred+Astaire Sinonim britanske elegancije Kilgour of Savile Row predstavlja se u Beogradu u okviru manifestacije “24 sata Elegancije”

Sinonim britanske elegancije Kilgour of Savile Row

Lični odnos koji se razvija između gospode i njihovih krojača u Kilgour-u omogućava stvaranje prestižnih odela, koje počinje izborom kvalitetnih materijala i podrazumeva, ne samo sjajnu veštinu krojenja, već i sposobnost da se prenese individualnost onog ko će odelo nositi, do najsitnijih detalja – od 12 stilova kragni, dugmića sa sedefom ili personalizovanim monogramima do neograničene palete boja. To su osobenosti koje čine krojače u kući elegancije Kilgour pravim umetnicima. Zato ne iznenađuje činjenica da je kroz istoriju Kilgour bio izbor mnogih ikona stila – od kraljevske porodice do zvezda Holivuda.

Najglamurozniji događaj večeri biće modna revija “Kilgour of Savile Row”, uz prisustvo prestižnog brenda Bernard Weatherill, koja će se održati ispred “Grand Casino” fontane u 21 čas. Treći put zaredom, ovaj sjajani, ekskluzivni prostor zablistaće uz prelepe modele prefinjene kuće elegancije, a dame i gospoda će uživati u najnovijim tendencijama.
www.kilgour.eu

 

Editors choice