Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Šta krije brada?

Šta krije brada?

Popovska brada govori o statusu, ozbiljnosti, pa valjda i o mudrosti onoga ko je nosi, a zizitopovska o ekscentričnosti.

Umetnička bradica, fazonirana, sa obrijanim delovima, sa dartanjanskim brčićima i špicevima, saopštava da je njen nosilac sklon gizdanju, da ima izgrađen ukus i da ceni kreativne estetske intervencije.

Činjenica da samo muškarcima raste brada (čast izuzetnicama) dovoljna je da ona bude baš pravi simbol muškosti. I pošto ne mogu da idu okolo sa penisima na gotovs, negovanje, oblikovanje i puštanje brade je adekvatna kompenzacija.

Brade šalju jasne poruke, doprinose imidžu, bilo da izražavaju ozbiljnost, sirovu muževnost, ili ekscentričnost i gizdavost.

Ali, šta kriju?

Pa, to ne možemo da vidimo, dok se brada ne obrije, ali možemo da pogodimo. Dovoljno je da nekog bradatog dobro upoznamo.

Pre svega, dlake na bradi najčešće uspešno prikrivaju bradu. Kao i celu donju vilicu. A to je deo lica koji značajno otkriva karakter.

Okruglasta brada sa rupicom, koja štrči na obloj liniji donje vilice, ukazuje na manjkavost karaktera, kao što to čini i uvučena i ravna brada. Ukoliko još i uglovi vilica nemaju nikakvu izražajnost, bradurina nadoknađuje čitavu donju polovinu lica. U sklopu sa brkovima, krije izbačenu gornju usnu, kao i tanka, beskrvna i kriva usta. I ožiljke. I podvaljak.

nariz Šta krije brada?

Brada izražava odlučnost i čvrstinu karaktera

Ćelavi bradonja ne krije ništa, on prosto gaji dlake tamo gde ih ima, naočigled svima.

Dužina i oblik brade organizuju i menjaju izraz lica, a svi bradati muškarci sigurno mnogo bolje izgledaju sa bradama nego bez njih. Možda oni uočavaju nedostatke svog lica koje, za razliku od nedostataka ličnosti, mogu da prikriju bradom, a možda im je nekad neka žena rekla da su lepši sa bradom.

Kako god, bradonja je možda pravi mudonja, a možda je i običan seronja, baš kao i svako drugi.

Kad bi nekom peticijom moglo da se odobri neskriveno nošenje nekih drugih simbola muškosti, pogađajte za šta bi se žene opredelile.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice