Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Terranova: Hit The East

Terranova: Hit The East

Terranova je brend posvećen mladima, brend koji fura “demokratske” cene. Danas vam predstavljamo novi projekat ovog brenda pod nazivom “Hit The East”. Naime, od danas brend će na svom novom sajtu, u formi bloga, posebnim prilozima iz sveta umetnosti, mode, filma i elektronskih umetnosti koje će prikazati u Sofiji, Varšavi, Moskvi, Beogradu i Pragu postati vaša omiljena online destinacija. Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

isi Terranova: Hit The East

Jedna od autorki bloga je Isidora Krstić mlada umetnica iz Beograda

Šta je to što nadahnjuje blogera, stilistu, dizajnera ili fotografa u vezi sa gradom u kome živi i radi? Koji događaji najviše utiču na umetnika? Šta je najoriginalnija i najkorisnija lokalna inicijativa? Gde naći najboljeg DJ-a ili najslasniji doručak? Svi odgovori su na “Hit The East”.

isi1 Terranova: Hit The East

Hrana je jedna od tema koja se obrađuje na blogu

Terranova vas vodi u potragu očima mladih koji žive i rade u ovim gradovima. To je neuobičajen turistički vodič, pravo sa izvora obogaćen predlozima (velikim i malim) koji će zadovoljiti sve (pa i najizbirljivije). Osim toga “Hit The East” je način da očima mladih doživite slike i priče koje se svake nedelje ažuriraju. Donosiće vam preglede prodavnica, butika, kafića, krajeva grada, izložbi, umetničkih četvrti i svega što privlači “kreativne” antene. Ishod potrage biće objavljivan na engleskom kao i na jeziku grada koji se predstavlja.

isi2 Terranova: Hit The East

Upoznajte najlepše evropske gradove

Tako će nastati zajednica Terranova (Terranova Community) gde možete doznati o novim mestima, steći nove prijatelje. A sve u duhu “sam svoj majstor”, a to je baš ono što brend Terranova nudi.

Na Wannabe Magazine-u ćete u okviru rubrike Hit The East svake nedelje moći da pratite novosti sa ovog bloga. Postanite deo Hit The East sveta!

Editors choice