Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) ponovo pravi gluposti. Tek što se izvukla iz zatvora, tek što je počela da dobija poslovne ponude i snima filmove, kad eto ti je opet u nevolji. Iz prethodnih se nekako izvukla, kao što je bio slučaj sa napadom na ženu u diskoteci ili vožnjom u pijanom stanju, ono kad je slupala automobil.

lohan Trach Up: Lindsay Lohan se ponovo sudara

Brm brrrrm, iiiik, kbuuum!

No, sad je napravila budalaštinu iz koje neće tako lako da se izvuče. Osim toga, da nije smrtno ozbiljno, bilo bi smešno. Znate ono, kao u crtanim filmovima. Šta je, naime, uradila naša mala Lindzi. Nije zakočila kad se na semaforu pojavilo crveno i – udarila u automobil ispred sebe.

Srećom nije išla brzo, pa šteta nije velika, ali ako se uzme u obzir da je pobegla s lica mesta (navodno, da bi izbegla paparace) cela stvar može grdno da krene nagore i da Lindzi završi u zatvoru.

Izvor fotografija: Splash


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice