Trach Up: Šta radi Karl Lagerfeld?

Trach Up: Šta radi Karl Lagerfeld?

Dakle, šta čika Karl (Karl Lagerfeld) radi po ceo dan?

- Ustaje tačno sedam sati pošto je legao. “Kuća može da se ruši, ali moram spavati sedam sati”, kaže Karl. Inače, spava u onim starinskim spavaćicama iz jednog dela, sa sve odgovarajućom kapicom za spavanje.

- Za doručak jede dva čokoladna proteinska šejka i parene jabuke. Pije Diet Coke: “Od trenutka kada ustanem do trenutka kada legnem”.

- Posle doručka čita, skicira i narodski rečeno – bleji.

- Tačno u 11 časova sređuje kosu. Prirodno, kosa mu je seda, ali je ne voli tako pa je izbeljuje suvim šamponom. Niko ne zna kako mu to polazi za rukom.

- U podne se kupa, potom odeva. Voli da leškari u kadi, a u vodu stavlja samo nekakav omekšivač. Ne vežba jer kaže: “Vežbanje je za mlade, to sve kasnije ostaje u starosti. Dovoljno sam pokretljiv i bez vežbanja.”

- Posle kupanja, posteljina i spavaćica idu na pranje, jer voli da sve bude čisto svaki dan. Koristi starinsku čipkanu posteljinu i sve mora da bude besprekorno belo jer: “Belo ništa ne skriva – a to je najvažnije!”

- Ima omiljene farmerke, tamnosive sa crnim printom sopstvenog profila na njima.

- od pet do osam časova popodne, Karl je u studiju.

- u devet časova večera. Ne voli da izlazi jer: “Sam veoma zadovoljan onim što radim i često veoma zauzet, tako da mi nije do večernjeg druženja”. Napominje da su mu ljudi s kojima je izlazio uglavom: “mrtvi ili više ne postoje”.

- Posle smiraja dana, Karl voli da čita ili da se igra s mačkom, Čupet (Choupette), koju naziva: “razmaženom princezom”.

karl Trach Up: Šta radi Karl Lagerfeld?

Matoro gunđalo, ekscentrik ili svetski megacar?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.