Filmska ekranizacija sada već istorijske serije “Seks i grad” (Sex and the City) ima karakteristične scene koje se ponavljaju i u stvarnom životu. Ipak, ono što je identično i na šta žene posebno obraćaju pažnju, pa čak i kopiraju, jeste stajling Keri Bredšo (Carrie Bradshaw) u ovom filmu.

Glumica Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker) koja tumači ulogu Keri (Carrie), kupoholičarke i zaljubljenika u modu, na velikom platnu je ponela svakojake kombinacije, od opuštenih, ležernih stvari, do venčanice ili “nikad ne bih obukla to” stvari .

Ovog puta smo izabrali njen autfit za jednu od scena i iskoristili ga kao jako dobar primer za našu rubriku “moda na filmu”. Naime, ona je ponela dosta toga. Čak i kada je konkretno ovaj stajling u pitanju, ima tu svega. Haljina sa detaljima koja je obogaćena stvarčicom u plavoj boji. Pored bunde, ona je kao kontrast ponela maramu u pink boji. Ipak je ovo autentičan stajling koji je na kraju začinjen štiklama u crvenoj boji.

Keri Bredso Seks i grad Moda na filmu: Sarah Jessica Parker u krpicama Carrie Bradshaw

Ovo je taj prepoznatljiv Keri Bredšo stil

Izvor fotografije: ourloveforfashion.blogspot.com

Prethodni tekst iz ovog serijala možete pročitati ovde.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

 

Comments