U okviru svog društveno odgovornog poslovanja, “Grand Aroma” kafa je u saradnji sa osnivačem Life centra, Draganom Jovanović, osmislila program vežbi od samo 8 minuta koje olakšavaju svakodnevni boravak u kancelariji i umanjuju stres.

Mockup omot 02 Aroma pauza za dobru energiju

Zaposleni, a pre svega žene, pored posla imaju i niz drugih obaveza u privatnom životu i nemaju mnogo vremena za vežbanje i opuštanje. Najčešće sede po ceo dan ispred kompjutera i izložene su velikom stresu, što vremenom dovodi do lošijeg zdravstvenog i mentalnog stanja. “Aroma pauzom” za dobru energiju želeli smo da damama pružimo mogućnost da kroz vežbe koje mogu da rade uz male svakodnevne rituale, kakvo je ispijanje kafe, posvete pažnju pre svega sebi. Vežbe su posebno korisne za one koji nemaju vremena da odu na fitnes ili u joga studio i koji prave pauze toliko koliko im je potrebno da popiju kaficu“ – izjavila je Marija Gičić, brend menadžerka Grand Aroma kafe.

Koncept vežbi Aroma pauza za dobru energiju sastoji se iz tri seta po 8 minuta. Vežbe se dele na one za aktiviranje energije, koje poboljšavaju koncentraciju, one za očuvanje energije koje opuštaju kičmu i vrat, i vežbe za opuštanje mišića.

Prednost koncepta je to što se vežbe se rade na stolici i za njih nije potrebno presvlačenje u sportsku opremu.

Koliko puta ste 8 minuta u svom životu potrošili na nešto što vam nije važno? Iskoristite ih za sebe. Mali, svakodnevni rad daje ogroman rezultat.

Editors choice