U Beogradu se ovog proleća po prvi put organizuje veliki BG Media festival koji će okupiti više od 70 stručnjaka iz oblasti medija, marketinga, menadžmenta i odnosa s javnošću – iz Srbije i celog regiona. Cilj festivala je da se sinergijom učesnika napravi presek stanja u medijima i društvu i kreira rešenje za unapređenje javnog informisanja. Festival takođe ima i obrazovni karakter, jer će u publici biti mladi novinari, PR i marketing menadžeri.

BG Media festival traje četiri dana, a program prvog medijskog festivala obuhvata panel diskusije, predavanja, radionice, debate, prezentacije i promocije. Učesnici će pokušati da daju odgovor na aktuelne teme poput: “Odnos države prema tržištu medija u Srbiji”, “Linija razdvajanja između ozbiljne i žute štampe”, “Zaštita autorskih prava na internetu”, “Novinarstvo na internetu”, “Primena novih digitalnih medija u korporativne PR svrhe” i još mnoge druge.

BG MEDIA plakat A4 BG Media festival

Veliki BG Media Festival će okupiti više od 70 stručnjaka iz oblasti medija, marketinga, menadžmenta i odnosa s javnošću - iz Srbije i celog regiona

Više informacija o programu, učesnicima i prodaji kotizacija na zvaničnom sajtu festivala.

Editors choice