Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Drugi hip-hop festival “Svi kao jedan”

Drugi hip-hop festival “Svi kao jedan”

Festivalski program koji će trajati 24 sata, tri dana zaredom, svim fanovima hip-hop kulture donosi: takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, crtanju grafita i break danceu, festivalsko selo sa dnevnim programom, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova, ali i svim drugim interesantnim stvarima koje su nastale iz hip-hopa kao globalno prihvaćene kulture.

Na festivalu “Svi kao jedan”, nastupa i trenutno izuzetno popularni crnogorski hip-hop duo WHO SEE, koga čine Noyz (Mario Đorđević) i Dedduh (Dejan Dedović) i to u subotu, 1. septembra.

Who see Drugi hip hop festival “Svi kao jedan”

Who See

Pored već najavljenih zvezda festivala, legendarnog Kurtisa Blow-a i DJ Tomekk-a, festival će predstaviti i neka od najznačajnijih imena domaće hip-hop scene: Bad Copy – posle šest godina ponovo u punom sastavu (Ajs Nigrutin, Skaj Vikler i Timbe), zatim Prti Bee Gee, VIP, Struka i Lud, Gru, Sik Tač, Zvezde Grajma, a podsetićemo se i velikog beogradskog hip-hop sastava devedesetih – Who Is The Best?

tomekk Drugi hip hop festival “Svi kao jedan”

Tomekk

badcopy Drugi hip hop festival “Svi kao jedan”

Bad Copy

U  subotu preko dana u festivalskom selu će se održati i kvalifikacije za MC Challenge. Organizovana je i škola DJ-inga i audio produkcije i bioskop sa kultnim igranim i dokumentarnim filmovima o hip-hopu.

Bitbokser Sam the Man, potvrdio je svoj nastup u subotu, 1. septembra. Na festivalu će nastupiti i poznati minhenski DJ-evi Don Dado i Benny Bianco, koji će prvog dana festivala, u četvrtak 30. avgusta, pored još 20 domaćih izvođača, u svom dvočasovnom “Back2Back” setu zabavljati publiku u beogradskom skejt parku.

Kompletan program festivala objavljen je na zvaničnoj internet stranici festivala www.svikaojedan.com.

Karte za festival po promotivnim cenama (1,600 dinara za komplet i 600 dinara za jednodnevnu kartu) su rasprodate, a do festivala cena jednodnevne karte iznosiće 750 dinara, dok će komplet karata do festivala biti u prodaji po ceni od 1,990 dinara.

Budite sa nama i pratite najave izvođača i druge novitete u vezi sa festivalom na Facebook stranici i zvaničnom sajtu.

Editors choice