5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Film “Tilva Roš” među mladima

Film “Tilva Roš” među mladima

Film “Tilva Roš”, debitantsko ostvarenje reditelja Nikole Ležaića, u četvrtak, 17. februara od 12:30h biće prikazan u bioskopu Roda za učenike III i IV razreda XIII beogradske gimnazije.
 
Posle projekcije reditelj Nikola Ležaić i glumci  Marko Todorović i Dunja Kovačević odgovaraće na pitanja gimnazijalaca i približiće im nastanak “Tilve Roš” od jednočasovnog amaterskog “jackass” video klipa, atmosferu na snimanju i kako su se glumci-naturščici, do nedavno i sami srednjoškolci, snašli u glavnim ulogama. Razgovaraće i o ključnim temama kojima se fim bavi: odrastanju, snalaženju mladih na pragu ulaska u život odraslih, prijateljstvu, ljubavi, kao i o aktuelnosti ove filmske priče u stvarnom životu tinejdžera i koliko se mladi mogu poistovetiti sa glavnim junacima.
 
Film “Tilva Roš” srpsku premijeru imao je 26. januara pred oko 1500 ljudi u Boru, dok se beogradska premijera desila 01. februara u prepunom Domu sindikata.
 
Pre prikazivanja pred domaćom publikom, film produkcijske kuće Kiselo dete je osvojio ogromne simpatije inostrane publike i kritike, a sa osvojenih 11 nagrada na međunarodnim filmskim festivalima jedno je od najnagrađivanijih srpskih ostvarenja u poslednjoj deceniji.

Editors choice