5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

“Grazia” konkurs: Osvojite stipendiju za modne studije

“Grazia” konkurs: Osvojite stipendiju za modne studije

Već treću godinu za redom magazin Grazia u saradnji sa prestižnom školom mode i dizajna Accademia del Lusso dodeljuje stipendiju za trogodišnje studije. Ukoliko ste do sada propustili priliku da se prijavite, učinite to ove godine!

Nagrada

Stipendija za trogodišnje studije na prestižnoj školi mode i dizajna Accademia del Lusso u Beogradu! Pobednik konkursa moći će da izabere da li će studirati Fashion Design and CoordinationFashion Styling and Editing ili Brand ManagementAccademia del Lusso je italijanska škola mode i dizajna sa kreativnim i inovativnim pristupom visokom obrazovanju. Od samog osnivanja 2005. godine, cilj ove akademije jeste obrazovanje stručnjaka u oblasti modnog dizajna, marketinga, brend menadžmenta i komunikacija. U ovoj školi možete steći široko obrazovanje i ovladati veštinama neophodnim za rad u svetu mode, nastavni programi usklađeni su sa zahtevima tržišta, pa je važan deo programa ove akademije iskustvo u realnom poslovnom okruženju.

grazia moda konkurs 3 Grazia konkurs: Osvojite stipendiju za modne studije

ZADATAK

Vaš zadatak je da predstavite GRAZIA Easy Chic devojku za sezonu proleće-leto 2014. Potrebno je da sa grazia.rs skinete skicu u visokoj rezoluciji, odštampate je i na toj skici uradite predlog. Tehnika prezentacije je vaš izbor. Možete da crtate ili bojite, napravite kolaž od materijala i crteža, kombinujete fotografije i materijale, ubacujete printove i poruke, zakoračite u 3D… Da bi sve bilo u GRAZIA stilu, dodajte aksesoar i detalje za koje mislite da su neophodni, vodite se bojama koje su aktuelne u novoj sezoni i budite u korak sa trendovima. Drugi deo zadatka jeste da napišete do 1.000 reči na temu “Kako bi izgledala vaša revija?”, a podrazumeva da kompletno opišete kako bi izgledala revija koju biste organizovali, i to sa svim propratnim detaljima – scenografijom i muzikom, uz opis šminke i frizura kakve bi vaši modeli nosili. Treći deo zadatka jeste da napišete do 500 reči na temu “Zašto baš ja?” i da nam to pošaljete zajedno s radovima u zatvorenoj koverti, s naznakom ZA GRAZIA KONKURS, najkasnije do 17. 3. 2014. godine, na adresu: Vladete Kovačevića 2a, 11.000 Beograd. Na poleđini koverte i u priloženom tekstu napišite vaše podatke: ime i prezime, adresa, mesto prebivališta, kontakt telefon i e-mail.

grazia moda konkurs 1 Grazia konkurs: Osvojite stipendiju za modne studije grazia moda konkurs 2 Grazia konkurs: Osvojite stipendiju za modne studije

PROPOZICIJE

Nakon isteka roka za prijem radova, komisija u sastavu Aleksandra Marković, glavna i odgovorna urednica magazina GRAZIA, Maurizio Gonnella, generalni direktor škole Accademia del Lusso, Lara Milanović, urednica mode u magazinu GRAZIA. Nakon toga, svi radovi polufinalista biće predstavljeni na Facebook strani magazina GRAZIA Srbija gde će čitaoci imati prilike da odaberu pobednika. Onaj sa najviše glasova osvojiće stipendiju za studije na ovoj prestižnoj akademiji.

Editors choice