Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Horoskop 9. novembar – 16. novembar

Horoskop 9. novembar – 16. novembar

ovan2 Horoskop 9. novembar  16. novembar

Vreme je savršeno za putovanja. Isplanirajte savršen odmor jer vam je prekopotreban. Povedite računa o svojim manirima u utorak, a u subotu ćete u svoj život pustiti novog prijatelja. Reč je o osobi koja je kreativna i direktna.

bik2 Horoskop 9. novembar  16. novembar

Čitave nedelje ćete biti u oblacima te će vaša rasejanost uticati i na vaš posao. Pokušajte da u radu pravite češće pauze i da se ne zamerate nadređenima. Napunite energiju časom joge ili pilatesom u tim trenucima kada ste sami sa sobom pronaći ćete okrepljenje.

blizanci2 Horoskop 9. novembar  16. novembar

Danas ćete čuti neke lepe vesti. Moguće je unapređenje na poslu tako da postoji i verovatnoća za povećanja plate. Partner vam priprema iznenađenje. Pazite se prehlade i povreda.

rak2 Horoskop 9. novembar  16. novembar

Ove nedelje je moguć timski rad na jednom velikom projektu. Bilo da ste na početku novog poslovnog poduhvata ili nečeg starog – uspeh će biti zagarantovan. Spremite se za nedelju punu flerta i vrelih SMS-ova.

lav2 Horoskop 9. novembar  16. novembar

Već od ponedeljka ćete biti puni samopouzdanja što će vas činiti neodoljivim suprotnom polu. Moguća je afera na poslu. Platite račune na vreme.

devica3 Horoskop 9. novembar  16. novembar

Oni koji su nedavno uplovili u novu vezu mogu naići na nerazumevanje i konflikt. Ako vam je stalo do ove veze ostanite hladne glave i porazmislite pre nego donesete bilo kakvu odluku.

vaga2 Horoskop 9. novembar  16. novembar

Neki novi poslovni poduhvati samo što se nisu javili, a vama se baš ide na odmor. Spremite se za druženje sa prijateljima, čak i radnim danima jer će oni biti željni vašeg društva.

skorpija2 Horoskop 9. novembar  16. novembar

Malo po malo, stići ćete na željeni cilj. Podrška u poslu bićete sami sebi. Jedna osoba ženskog pola će vam biti vetar u leđa.

strelac Horoskop 9. novembar  16. novembar

Vreme je za pauzu! Obratite malo pažnju na ljude oko sebe, a na poslu se vodite sledećim: “saradnja umesto takmičenje” i uspeh će biti zagarantovan.

jarac Horoskop 9. novembar  16. novembar

Nedozvolite da vas kritike nadređenih pokolebaju. Vreme je da sami budete svesni sebe i svojih kvaliteta. Jedna bivša ljubav će vam se javiti krajem nedelje.

vodolija Horoskop 9. novembar  16. novembar

Produktivnost će ove nedelje biti na zavidnom nivou. Ipak, nemojte se preforsirati jer je moguće putovanje za vikend puno aktivnosti. Vreme je za hedonističke dane.

ribe Horoskop 9. novembar  16. novembar

Čak i od male ideje mogu nastati velike stvari. Ukoliko vam se neka sugestija učini primamljivom na poslovnom planu ne oklevajte da je primenite jer će vas odvesti do većeg novčanog dobitka. Pazite se u saobraćaju.


Dragana Katić je autor stranice Oh là là i ljubitelj starih holivudskih filmova. Njena dnevna rutina: “Ustati. Zablistati. Vratiti se u krevet.”

Editors choice