1/3

Instagram je sjajna društvena mreža za sve one koji vole da se fotografišu, ali i za kreativce,  koji vole da se poigravaju sa svojim fotografijama, kako bi ih kasnije podelili sa drugima.

Gotovo svako ko poseduje “pametni” telefon ima i Instagram. Sve nas je osvojila ova društvena mreža. Ipak, ne može se reći da svako zna da je koristi na najbolji način.

Fotografije podeljene na Instagramu za cilj imaju da dođu do što većeg broja pratilaca, a samim tim i “lajkova”. Već smo vas učili kako da skrenete pažnju na sebe svojim Instagram profilom, a sada vam otkrivamo neke bazične trikove koji će vas učiniti još popularnijim na ovoj društvenoj mreži.

instagram 1 Kako da skrenete pažnju na sebe svojim Instagram profilom?

Koristite programe za obradu fotografija. Iako Instagram i sam nudi veliki broj filtera i mogućnost uređenja fotografija, postoje programi koji će i od amaterskih fotografija načiniti da izgledaju kao profesionalne, a jedna aplikacija više vam nikako neće smetati na telefonu, i odlično će vas zabaviti.

Budite izbirljivi u postovanju fotografije. Nikako nemojte “spamovati” svoje pratioce i težite da postujete što bolje fotografije koje će privući sve posetioce da vas zaprate.

Editors choice