Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Karijera bez barijera: Seminar soft skills veština za studente FON-a

Karijera bez barijera: Seminar soft skills veština za studente FON-a

“Karijera bez barijera” predstavlja besplatni seminar unapređenja poslovnih “soft skills” veština i namenjen je isključivo studentima FON-a. Projekat je rezultat saradnje FON-ovog Centra za razvoj karijere i Studentskog parlamenta FON-a sa Centrom poslovnih kompetencija “Creative Office”. Projekat će biti realizovan početkom novembra na Fakultetu organizacionih nauka.

“Soft skills veštine su sve one sposobnosti koje razlikuju uspešnog poslovnog čoveka, koji napreduje na radnom mestu, od onog manje uspešnog, koji stagnira’’. Cilj seminara “Karijera bez barijera” jeste da studente usmeri ka usavršavanju ličnih i profesionalnih veština, koje će svakako predstavljati veliki plus u konkurentskoj borbi za posao. Prezentacione, komunikacione i liderske veštine, upravljanje vremenom, rešavanje konflikata, samo su neke od tema ovog seminara. Studentima se pruža mogućnost da se u praktičnom, neposrednom i interaktivnom radu usavršavaju na poljima koja se ne mogu na odgovarajući način obraditi u knjigama.

Uvodno predavanje održaće vrhunski stručnjaci iz Centra poslovnih kompetencija “Creative Office” 7. novembra 2012. godine, na FON-u. Svi učesnici seminara dobiće priliku da osvoje neki od treninga “Creative Officea”, koji će se održati od 12. do 16. novembra u vidu jednodnevnih tematskih radionica. Kao kruna celog seminara sledi mini-turnir u debati, koji će se održati 17. novembra.

Pozivamo sve zainteresovane studente Fakulteta organizacionih nauka da se prijave i steknu vredno iskustvo. Više informacija o samom projektu možete pronaći na www.karijera.fon.rs.

Editors choice