5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Ko ima najniže cene na tržištu?

Ko ima najniže cene na tržištu?

Povodom 20 godina poslovanja brenda Roda, kompanija Mercator–S započela je dugoročan projekat realizacije nove cenovne politike u svim Roda maloprodajnim objektima. Za 300 najprodavanijih artikala garantuju se najniže redovne cene, za koje će, ukoliko potrošač isti proizvod pronađe po jeftinijoj ceni kod top 5 trgovačkih lanaca (Maxi, Tempo, IDEA, DIS, Univerexport), vratiti razliku u ceni.

Izjava direktorke društva Mercator–S Stanke Pejanović: “Punih 20 godina imperativ u našem poslovanju su konkurentne maloprodajne cene i ponuda usklađena sa potrebama kupaca, tako da svoje poslovanje prilagođavamo ovom cilju. Rezerve tražimo u odgovornom ponašanju i pred potrošače sada izlazimo sa novom cenovnom politikom i projektom Garantovano najniže cene za 300 najprodavanijih proizvoda. U vremenu kada potrošači sve racionalnije troše svoj novac, omogućili smo im da svaki dan kupuju po najpristupačnijim cenama.”

prozvodi sa Garantovano najnizim cenama Ko ima najniže cene na tržištu?

Pored sniženih cena, potrošačima sa Pika karticom, prvom i jedinom trgovačkom karticom u regiji sa oko 2 miliona koristika, omogućeno je da kupuju na odloženo plaćanje ceo asortiman, do 12 rata, bez kamate. Najniži iznos rate iznosi 1,000 dinara, dok je minimalan iznos za kupovinu na rate 2,000 dinara i nema drugih ograničenja prilikom kupovine za preko 350,000 korisnika Pika kartice u zemlji.

Stanka Pejanovic na KZS Ko ima najniže cene na tržištu?

Roda je u sklopu nove cenovne politike snizila cene na ceo asortiman u Megamarketima i Cash&Carry objektima i popust od 10% sa kase u ovim trgovinama preselila na police. Potrošačima je na taj način direktno prikazano koliko štede. Nove snižene cene prilagođene su i u Roda Supermarketima i Marketima. Ova politika cena zajedno sa 300 proizvoda za koje Roda u svim objektima garantuje najniže redovne cene na tržištu trgovačkih lanaca, doneće korist potrošačima koji za svoj novac žele najbolje cene. Istovremeno, promena cena neće uticati na kvalitet Rodine ponude i usluga koji će se i dalje razvijati. U segmentu usluga Roda zadržava dosadašnji nivo kvaliteta, komfor prilikom kupovine i najpovoljnije uslove za plaćanje.

Editors choice