Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Konkurs: Priča o prohujalim vremenima

Konkurs: Priča o prohujalim vremenima

Drage naše i dragi naši,

Pošaljite nam svoju priču o prošlim vremenima. Najbolji rukopisi će biti objavljeni. Pre nego što saznate na koji mejl da nam šaljete radove, pročitajte uslove.

Šta je tema?

Tema je “Kako je nekad bilo”. Svi se sećamo starih dobrih vremena. Za neke je to vreme kada su bili mladi, za neke kada su bili mlađi, a za neke kad su bili deca. Koliko god da odemo daleko u prošlost, nalazimo toplinu uspomena. Sećamo se omiljenih TV serija, omiljenih filmova, omiljenih glumaca i glumica, omiljenih slatkiša (nekih odavno više nema, šmrc!), omiljenih poslastica, omiljenih običaja, dragih osoba. Želimo da čujemo vašu retro-priču. Želimo da čitamo o vašim uspomenama o tome “Kako je nekad bilo”.

A koliko da bude dugačka priča?

Priča ne sme da pređe 2500 slovnih znakova (uključujući i praznine, u Word-u broj znakova možete očitati pod “characters with spaces”).

U kom formatu šaljem priču?

Dokument se šalje isključivo u .doc ili .docx formatu. Ne zaboravite da se potpišete i ostavite e-mail ispod potpisa. Uz naslov “Kako je nekad bilo” možete staviti i podnaslov po želji.

Gde šaljem priču?

Priče šaljete na mejl redakcija@wannabemagazine.com u telu poruke ostavite nam ime, prezime, telefon i jednu ili dve rečenice o sebi. U prilogu mejla (attachment) pošaljite nam priču, a u naslovu mejla naglasite da je u pitanju priča o prošlim vremenima.

A koliko priča smem da pošaljem?

Jedan autor ili autorka mogu poslati najviše tri priče koje nisu ranije objavljene u bilo kom izdanju (štampanom ili na internetu). Napisi koje ste nekad kačili na svoje blogove, a sada šaljete kao priču nećemo uzimati u obzir.

No! No! (Kako do diskvalifikacije?)

Priče koje stignu bez slova č, ć, dž, đ, š i ž (tamo gde bi trebalo da ih bude), neće se uzimati u obzir. Slanjem priče ustupate nam pravo da je u nepromenjenom obliku, osim grafičkog uobličenja, objavimo ili ne objavimo u magazinu. Sva ostala prava zadržavate.

Konkurs je stalno otvoren.

Editors choice