5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Konstruktivno ispunite subotu

Konstruktivno ispunite subotu

Malfin je svojevrsna konferencija koju JCI Novi Sad već po treći put organizuje. Cilj ove konferencije je edukacija i motivacija mladih ljudi kroz različita predavanja u kom iskusni predavači iz različitih polja prenose svoja znanja i iskustva budućim kolegama. Naziv ovog, trećeg po redu, Malfina je “Uspeti uprkos”. U kriznim vremenima u kojima živimo, gde je nezaposlenost velika, a konkurencija još veća, mladima koji traže svoj prostor za poslovno dokazivanje je sve teže. Cilj predavanja jeste upravo da naši predavači pre svega pokažu na svom primeru da je uspeh, kao rezultat predanog rada, moguć, a zatim i da omladinu motivišu da i oni sami krenu putem svog uspeha. Malfin konferencija se održava 7. decembra u prostorijama Regionalne privredne komore Novi Sad, u ulici Narodnog fronta 10.

905283 595294440488263 1455024997 o Konstruktivno ispunite subotu

Ako ste mladi i ambiciozni, najmanje što možete da uradite za sebe jeste da “potrošite” subotnji dan na nesto što može uticati na vašu budućnost

Ovom prilikom JCI Novi Sad poziva sve zainteresovane da se prijave za ovaj događaj sa početkom u 10.00h na sajtu. Ako ste mladi i ambiciozni, najmanje što možete da uradite za sebe jeste da “potrošite” subotnji dan na nesto što može uticati na vašu budućnost.

Editors choice