Tokom leta i toplih dana koji nam predstoje, u Ušću vas očekuju brojni popusti i akcije, ali i nešto potpuno drugačije – Mix turnir u ljudskom stonom fudbalu. Dobro ste pročitale, baš vi možete da se nađete u ulozi figurica fudbalera, odnosno fudbalerki! Ova jedinstvena atrakcija svoju promociju doživeće upravo ispred UŠĆE SC, a u pitanju je specifičan turnir koji će za vikend, 28. i 29. juna okupiti ljubitelje ovog sporta.

Ukoliko fudbal ipak nije vaš izbor, možete prijaviti svoju jaču polovinu da iskusi čari najvažnije sporedne stvari na svetu, dok vi na miru šopingujete. Sve što je potrebno da uradite jeste da do 22. juna pošaljete ime petočlane ekipe i kontakt telefon na mejl mixturnir@usceshoppingcenter.com ili u inbox na UŠĆE Facebook stranici. Pobednike turnira očekuju interesantni pokloni, među kojima su putovanje na Zlatibor, vaučeri za kupovinu u sportskim radnjama i promotivni setovi.

Ovog leta spajamo dva “terena” – fudbal i ulepšavanje, a Ušće će biti mesto za sva uživanja, ne samo za kupovinu, već i edukaciju i sjajnu zabavu.

Ljudski stoni fudbal Ljudski stoni fudbal: Učestvuj i ti u jedinstvenoj atrakciji

Editors choice