Kompanija Opel je proslavila 20 uspešnih godina njene zvezde, Opel Astre, u Mixer House-u u Beogradu, uz prisustvo brojnih poznatih ličnosti iz srpskog javnog života, novinara, Opelovih partnera, počasnih gostiju, a pre svega vernih zaljubljenika u Opel. Na iznenađenje svih prisutnih predstavljena je nova zvezda na već prepunom Opel zvezdanom nebu, Astra GTC.

Na oduševljenje prisutnih, najinteresantniji radovi takmičenja Pret-A-Opel su prikazani na fantastičnoj modnoj reviji. Stajling za reviju je uradio Darko Kostić, dok su za šminku i frizuru bili zaduženi Nataša Maljević i Marko Nikolić sa akademije za frizere i šminkere – Academmmy, a majice su između ostalog nosile poznate srpske manekenke poput: Marije Smolović, Ane Ostojić, Ive Milojević i Nede Stojanović.

MG 2749 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana MG 2597 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana MG 2580 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana MG 2567 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana MG 2562 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana MG 2537 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana MG 2523 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana

Fotografije: Jean-François Nicollet


Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Editors choice