Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana

Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana

Kompanija Opel je proslavila 20 uspešnih godina njene zvezde, Opel Astre, u Mixer House-u u Beogradu, uz prisustvo brojnih poznatih ličnosti iz srpskog javnog života, novinara, Opelovih partnera, počasnih gostiju, a pre svega vernih zaljubljenika u Opel. Na iznenađenje svih prisutnih predstavljena je nova zvezda na već prepunom Opel zvezdanom nebu, Astra GTC.

Na oduševljenje prisutnih, najinteresantniji radovi takmičenja Pret-A-Opel su prikazani na fantastičnoj modnoj reviji. Stajling za reviju je uradio Darko Kostić, dok su za šminku i frizuru bili zaduženi Nataša Maljević i Marko Nikolić sa akademije za frizere i šminkere – Academmmy, a majice su između ostalog nosile poznate srpske manekenke poput: Marije Smolović, Ane Ostojić, Ive Milojević i Nede Stojanović.

MG 2749 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana MG 2597 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana MG 2580 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana MG 2567 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana MG 2562 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana MG 2537 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana MG 2523 Nova Astra GTC i revija pobednika za proslavu rođendana

Fotografije: Jean-François Nicollet


Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Editors choice