5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Otvoren festival cipela u Ušće Shopping Centru

Otvoren festival cipela u Ušće Shopping Centru

Popularna glumica Lena Bogdanović svečano je otvorila Festival cipela u UŠĆE Shopping Centru kada su svi prisutni imali priliku da vide nesvakidašnje kreacije Lidije Jovanović, poznate dizajnerke cipela. Izložba je otvorena do 20. septembra, a u narednim danima svi koji posete UŠĆE SC moći će i da učestvuju u interesantnim radionicama na temu obuće.

U utorak i sredu, 17. i 18. septembra, od 14 do 20 časova, sve mališane očekuju likovne radionice „Moja najdraža cipela“ gde će, na unapred zadatim crtežima cipela, dodavati boje i ukrase i na taj način kreirati svoje modele obuće. Osim toga, saznaće i kako se prave cipele, kao i da pogledaju sve sastavne delove obuće.

Organizator Milica Djuric dizajnerka Lidija Jovanovic i glumica Lena Bogdanovic na otvaranju izlozbe Otvoren festival cipela u Ušće Shopping Centru

Organizator Milica Đurić dizajnerka Lidija Jovanović i glumica Lena Bogdanović na otvaranju izložbe

U četvrtak i petak, 19. i 20. septembra, od 14 do 20 časova, svi posetioci imaće priliku da prisustvuju radionici „Shoe sense”  i urade analizu hoda bežičnim senzorskim sistemom. Tokom ove radionice biće prikazano kako se menja pritisak na stopalo u zavisnosti od visine potpetice, koji se parametri hoda menjaju i kako se to odražava na zglobove i mišiće. Takođe, posetioci mogu da prošetaju u različitim tipovima obuće i da vide kako se to odražava na njihov obrazac hoda.

Festival cipela je događaj koji se održava u okviru nedelje mode i lepote projekta „UŠĆE. Spaja sve najbolje”, a radionice za decu i analize hoda su besplatne.

Editors choice