5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Otvorena najmodernija Nike prodavnica u regionu

Otvorena najmodernija Nike prodavnica u regionu

1/2

Kompanija Sport Time, generalni distributer Nike-a za tržište Balkana (Srbiju, BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju), svečano je otvorila najmoderniji i najveći Nike Shop u regionu, na prvom spratu Ušće Shopping Centra. Na skoro 500 metara kvadratnih, uz zvuke nove trkačke himne “Trchi” koju su za Nike snimili hip hop duo THCF i pevačica Đixx, predstavljen je najnoviji koncept Nike-a, sa inovativnim iskustvima za potrošače i jedinstvenom ponudom različitih kategorija, sa akcentom na ženskom treningu, ali i trčanju, sportswear-u, košarci i dečijem asortimanu.

Novi Nike Shop ujedno će postati i glavna destinacija članova trkačkih klubova sa kojima Nike već godinama uspešno promoviše gradsko trčanje, ali i destinacija devojaka koje redovno treniraju i svih ljudi koji vole Nike brend. Ženski trening će u novom Nike Shop-u imati poseban deo, gde će devojke imati mogućnost da korišćenjem Nike iPad aplikacije odaberu najbolji sportski grudnjak, ali i da se odmore u Nike Trainig Club-u (NTC), specijalnom delu prodavnice, gde će moći da dobiju dodatnu motivaciju da se bave sportom.

Ana Stanic Otvorena najmodernija Nike prodavnica u regionu Emir Bekric sa Borkom i Stefanom THC Otvorena najmodernija Nike prodavnica u regionu Emir Bekric Otvorena najmodernija Nike prodavnica u regionu Fudbaleri Crvene Zvezde Petrovic Rajkovic Kovacevic Otvorena najmodernija Nike prodavnica u regionu

Editors choice