5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Umetnost pripreme savršene kafe

Umetnost pripreme savršene kafe

Tehnologija proizvodnje i pripreme kafe evoluirala je hiljadama godina kroz istoriju, sve do trenutka kada imamo mogućnost da uživamo u čarima savršenog ukusa kafe i u našem domu.

Put kafe počeo je ručnom pripremom, a nastavio se razvijanjem i osmišljavanjem mašina i aparata za njenu pripremu. Prototip espreso mašine napravljen je u Francuskoj 1822. godine, ali su je tek, kao što možete i da pretpostavite, Italijani usavršili i prvi počeli da proizvode.

Instant kafa predstavlja revoluciju u pripremi kafe, a aparati za kafu više nisu samo mašina za brzu i jednostavnu pripremu kvalitetne kafe. Oni postaju pažljivo dizajnirani uređaji, koji pored savršene funkcionalnosti, postaju deo enterijera koji oplemenjuje životni prostor i oslikava naš životni stil.

OBLO ORANGE 600dpi 0121 Umetnost pripreme savršene kafe

Najnoviji aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo privukao je pažnju strastvenih ljubitelja kafe, dizajnera i svih kojima je estetika bitna kao i kvalitet. Poseduje odlike minimalističkog dizajna i visokih performansi i primer je malog, a efikasnog aparata za kafu koji se savršeno uklapa uz svaki enterijer.

U čast omiljenog napitka naših čitalaca i aparata koji predstavlja modernu umetnost pravljenja kafe, poklanjamo vam jedan NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo aparat.

Aparat će osvojiti čitateljka ili čitalac koji u komentaru ispod teksta na sajtu najkreativnije odgovori na pitanje “Šta je za vas umetnost u svakodnevnim trenucima?“ Konkurs važi do 8. januara!

Redakcija će 8. januara proglasiti pobednika.

KONKURS VAŽI SAMO ZA REPUBLIKU SRBIJU! 

 

Editors choice