Nastupom beogradskog Diksilend džez orkestra završen je rođendanski mesec UŠĆE Shopping Centra. U prethodnih mesec dana, posetioci Centra uživali su u brojnim muzičkim nastupima, zabavnom i edukativnom programu, kao i povoljnostima pri kupovini, a za pet godina od otvaranja, Ušće je posetilo više od 50 miliona ljudi.

Diksilend orkestar 1 Za kraj rođendanskog meseca Ušće SC: Diksilend džez orckestar i velika nagradna igra

Diksilend orkestar

Diksilend orkestar 2 Za kraj rođendanskog meseca Ušće SC: Diksilend džez orckestar i velika nagradna igra

Džez orkestar u punom sastavu

Ovom prilikom izvučeni su i dobitnici velike nagradne igde koja je trajala mesec dana. Glavnu nagradu, automobil Fiat 500L dobio je Branko Vračar, a u egzotičnim putovanjima uživaće: Nikola Milosavljević (nagrada putovanje u Jordan), Milivoje Jović (Španija), Ivana Joksimović (Italija), Branislav Vulević (Grčka), i Radica Delon (Turska). Takođe, podeljeno je i pet smart televizora i pet pametnih telefona.

 

Dobitnik glavne nagrade automobil Fiat 500L1 Za kraj rođendanskog meseca Ušće SC: Diksilend džez orckestar i velika nagradna igra

Dobitnik glavne nagrade – automobil Fiat 500L

Voditelj programa Inspektor Blaza Za kraj rođendanskog meseca Ušće SC: Diksilend džez orckestar i velika nagradna igra

Voditelj programa-Inspektor Blaža

Zbog velikog interesovanja za humanitarnu akciju Kolačić sreće, posetioci UŠĆE Shopping Centra moći će i dalje da kupe kolačiće sa motivacionim porukama po simboličnoj ceni od 50 dinara, i na taj način doprinesu opremanju škole za decu sa posebnim potrebama “Prvi novembar” iz Čačka.

 

 

 

 

Editors choice