Želite da izgubite višak kilograma i čini vam se da ste već isprobali sve što vam je palo na pamet. Jeli ste samo meso, samo voće i povrće, izgladnjivali se kada je pun mesec, pili sokove za detoksikaciju, magične kafe i čajeve koji obećavaju uži struk i ništa. Ti kilogrami ili se uopšte ne tope ili čim izgubite neko kilo za par nedelja vratite.

Šta da radite? Možda je vreme da konsultujete zvezde. Evo šta vaš horoskop kaže o tome kakav način ishrane bi vama najviše odgovarao.

Dijeta prema horoskopskim znacima 1 Dijeta prema horoskopskim znacima

Ovan

Tvrdoglavi i strastveni Ovnovi su odlični kada je u pitanju započinjanje neke dijete, ali vam teško pada da svoje namere sprovedete u delo do kraja.

Šta da radite: Za vas su najbolje kratkotrajne, rigorozne dijete od po nekoliko dana koje će vam pokazati rezultate sad i odmah.

Bik

Nijedan znak nije manje aktivan i skloniji gomilanju kilograma od vas. Teško sagorevate kalorije i gubite kilograme.

Šta da radite: Redovno vežbajte i obratite pažnju na svoju ishranu. Dopašće vam se fitnes program ukoliko su vežbe jednolične, iste i sigurno daju rezultate.

Blizanci

Zbog vaše unutrašnje rastrojenosti i skoro pa histeričnog nervnog sistema vaš organizam sam od sebe gori kalorije. Samo treba malo da mu pomognete.

Šta da radite: Način ishrane koji podrazumeva da jedete manje obroke koji se lako spremaju i koje možete lako da jedete dok radite nešto drugo poput čitanja, gledanja televizije i slično.

Comments