ana naocare

Pet minuta

Ne volim pojedinosti, a ni aktivnosti koje se rade na brzinu, bez prethodne organizacije, i okvirne procene. Svakako se slažem da se jedne od najlepših pojedinosti dešavaju spontano, to zaista jeste tako, verujem da ste vi, baš kao i ja, imali iskustva sa tim. Međutim, ja sam osoba koja jako voli ogranizaciju, sve što ima veze sa organizovanjem, ili je direktno povezano sa istim.

Treći dan, i dolazak Lare Milanović, kao gostujućeg žirija, doneo je potpuno nešto drugačije od onoga što ja svakodnevno praktikujem. Modni zadatak za koji imamo svega pet minuta. Lara nam je zadala Normcore, a Petar Glamrock stil. Kada imate određeni broj odevnih komada pored sebe, ne previše, na sve to dodajte deset devojaka, da naglasim DEVOJAKA, i da nam još malo bude teže 5 minuta. Uzmite u obzir da onog trenutka kada smo ušle u prostoriju i kada su nam zadaci bili saopšteni, prvi put smo ujedno i videle ponuđene odevne komade, koje smo trebali da kombinujemo sa ormanima svih nas. Nemojte da se zalećete, nismo mogle da biramo našu garderobu, već smo takođe imale određene komade iz naših ormana.

ana normcore

Kako na početku navodim da zaista nisam ekspert za brzinu, kada je moda u pitanju, nisam zaista želela da se guram, i borim sa ostalim devojkama, nonšalantno sam im prepustila da uzmu komade koje su snimile, i potpuno opuštena, nekako iskombinovala kombinaciju od preostalih komada, poslednja sam izašla iz prostorije. Nisam bila zadovoljna, shodno tome dala sam direktno izjavu za kameru, čak sam i za to imala vremena, ali kako bi moja Ibiza girl, Snježana, rekla : “Šta se tu može, šta je tu je!”. Upravo sam se i ja vodila tom parolom, i potrudila se da zasijam u trenutno zatečenoj situaciji. Donekle mi je uspelo, u Glamrock-u sam se svakako bolje snašla, dok u Normcor-u nisam briljirala. Uostalom detaljnije ćete moći da vidite u epizodi, kao i da date svoj sud. Međutim ono što je u tom trenutku ublažilo moje nezadovoljstvo zadatkom, bila je svakako Lara. Evo mene ponovo o energiji, šta da vam kažem kada zaista jeste tako, ja nekako tako funkcionišem sa ljudima, to je bila ljubav na prvi pogled, uslovno rečeno. Žena zaista pleni od glave do pete.

ana naocare

Za ovaj dan to nije bilo sve, zaista jeste bio prepun iznenađenja, i stalne akcije, bio je naporan, ali napornost u pozitivnom smislu. Pored čarobne Lare gost nam je bila Zorana Jovanović . Osoba o kojoj sam čula skroz negativne komentare, prozivanja, i ružne natpise naslovnih strana jefitnih časopisa koje srećem u izlozima trafika. Nisam imala mišljenje o devojci, prosto nisam je pratila, ni gledala njen rad, stog ne mogu ni da sudim. Sve što sam znala je da je ona najuspešniji fashion blogger na našoj fashion blog sceni, to je sve.

I samo tako, potpuno neupućena, uplovila sam u apsolutno super iskustvo, zaista sve najlepše bih rekla o devojci. Potpuno je normalna devojka, koja apsolutno ni u jednom trenutku ne potcenjuje ništa, niti u prvi plan stavlja svoju popularnost, ili hvalu svog rada. Maksimalno detaljno i korektno nam je odgovorila na pitanja, takođe nam je držala mini predavanje o blogovanju kao i vlogovanju, koje je bilo prepuno korisnih informacija, koje zaista imaju veoma praktični udeo u celoj priči. Sve u svemu veoma zanimljiv, i napet dan, prepun divnih iznenađenja. Nakon celog dana, slatko smo se ušuškale u udobne krevete hotela “88rooms”, i zaspale sa osmesima na licu. Sweet dreams from Ibiza girls!

Ana Parčetić

Podeli
Komentari
Slične vesti
PicMonkey Collage
Wannabe Blogger Reality Show: “Normcore” i “Glam Rock”
Wannabe blogger show vurdelja i lenka
Wannabe Blogger Reality Show: Zadaci Dragana Vurdelje
nina peric
Kul skroz kratka frizura? Ne.