KATARINA NEŠIĆ

Katarina Nešić je u horoskopu Jarac i rođena je u Beogradu 1991. godine, studira Fakultet za poslovne studije.  Modni uzor joj je njena mama koja joj je prenela ljubav prema damskom stilu. Voli kreacije Mihano Momosa i Darka Kostića. Redovno čita magazine Wannabe Magazine, Grazia i Elle, a inspiriše je knjiga Nika Vujičića “Živeti slobodno”. Dopada joj se renesansni stil odevanja, a najviše voli da nosi garderobu od pamuka, žoržeta i tila.
Olivia Palermo, Jelena Karleuša i Elena Karić su po njenom mišljenu najstilizovanije javne ličnosti. Njen stil zavisi od njenog raspoloženja, a modu doživljava kao umetnost odevanja i veliku igru.
Na kraju rijalitija sebe vidi kao upešnu modnu blogerku koja je javnosti poznata po istančanom ukusu koja inspiriše i motiviše.

"Šta čovek dobije ako osvoji ceo svet, a izgubi sopstvenu dušu?"

Share This Post
Komentari
Rosal_LipBalm katarina

Jesenji šik uz roze nijanse

Kada u hladnim jesenjim danima nosim tamne boje, roze nijanse na usnama su ono što rado nosim.

Katarina Nesic (3)

London Lady

Kada dođe čuveni trenutak javnog ocenjivanja, nije baš svejedno.

Katarina Nešić Averzija prema kratkoj kosi

Averzija prema kratkoj kosi

Odjednom nam je rečeno: Devojke molimo za tišinu, kreće snimanje. Crvena lampica se pali i divna voditeljka Lenka, svojim misterioznim glasom nam saopštava: Devojke da li ste spremne za make-over? Ovog trenutka odlazite u poznati salon “Diktat” gde će vaša frizura biti drastično promenjena. Od tog saopštenja bukvalno sam zanemela. Ja sam neko ko se zove duga kosa, jer […]

Katarina Nešić 99

Kineski duh u svetu mode

O čoveče mene prati kineski duh i u svetu mode!

Katarina Nešić (1)

Neizvesnost početka

Sećam se tog ludog vikenda kada je došlo vreme za pakovanje povodom snimanja. I ranije sam imala iskustava u snimanjima za modne emisije, ali sam znala da će ovo biti nešto sasvim drugačije. Osetila sam jaku neizvesnost, najviše zbog samog naziva koji u sebi sadrži reality show. Svako kome sam rekla za to, bio je sumnjičav […]

Slični postovi
Wannabe blogger show-6
Wannabe Blogger Reality Show: Najveći modni promašaji devojaka
Wannabe blogger show-19
Wannabe Blogger Reality Show -17. epizoda
Rosal-lip-balm-incedible-colors-wannabe-blogger-17 (1)
Ledeno hladno i ja