Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Adidas Run and Fun ekipa dobila pojačanje

Adidas Run and Fun ekipa dobila pojačanje

Popularna pevačica Ana Bebić, reper Dalibor Andonov Gru i pobednik prvog “VIP Survivor”-a Andrej Maričić pridružili su se RUN and FUN ekipi i postali deo Adidas-ove zajednice ljubitelja trčanja. Adidas ambasadori podržali su naše trkače i motivisali ih da istraju u svojim treninzima, ostanu u dobroj kondiciji i da postižu još bolje rezultate.

Pored zabavnog treninga sa našim poznatim ličnostima, svi prisutni imali su priliku da čuju korisne savete profesionalnih fitnes trenera i nutricionista, kako bi učinak njihovih treninga bio još efikasniji.

125 Adidas Run and Fun ekipa dobila pojačanje

Pevačica Ana Bebić

“Zabavno je trčati u društvu, naročito u ovako lepoj prirodi na Adi Ciganliji. Iako ne trčim često, dopada mi se ideja da jednom nedeljno treniram sa RUN and FUN ekipom, jer je ovo dobra prilika da pored druženja vodimo i zdrav način života”, rekla je Ana Bebić.

Adidas RUN and FUN ekipa trči svake subote na Adi Ciganliji, od 16.00 sati. Svi koji žele da postanu deo Adidas-ove zajednice ljubitelja trčanja, mogu da se prijave putem RUN and FUN platforme na adidas running Facebook stranici.

77 Adidas Run and Fun ekipa dobila pojačanje

Andrej, Gru i Ana

Prilikom prijavljivanja, trkači mogu da odaberu grupu u okviru koje žele da trče. Funneri, Weighteri i Fitteri imaju svog trenera, sa kojim mogu zajedno da trče u prirodi. Nezavisno od zajedničkih treninga, RUN and FUN aplikacija vodi sve trkače kroz specijalno pripremljen program treninga i ishrane, a u okviru svoje grupe ljubitelji trčanja mogu da razmenjuju iskustva i pitaju trenere sve što ih zanima o trčanju.

Editors choice