Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Ex Teatar Fest

Ex Teatar Fest

Ex Teatar Fest je pozorišni festival u organizaciji Doma omladine Pančevo sa tradicijom dugom četrdeset i jednu godinu koji se i ove, kao i svake godine, održava u Pančevu. Festival je nastao kao pokušaj da se pronađe novi, alternativni pozorišni izraz i svake godine okuplja veliki broj mladih pozorišnih stvaralaca, ali i ljubitelje pozorišne umetnosti.

Ove godine Ex Teatar Fest održava se od 7. do 10. juna na tri lokacije, u Studentskom domu Pančevo, ispred hotela “Sloboda” i u dvorištu Doma omladine Pančevo, a u okviru ovog festivala publici će biti ponuđeo sedam predstava mladih pozorišnih stvaralaca iz Srbije i regiona.

Koncept ovogodišnjeg Ex Teatar Festa glasi “Na granici”, a festival ima za cilj da pređe granice pozorišnog izraza, publici ponudi nove, drugačije pozorišne predstave mladih pozorišnih stvaralaca, izmeštene u nekonvencijalne prostore.

hodnici zuti 3 Ex Teatar Fest

Dođite da uživate u sjajnim predstavama

Selektor ovogodišnnjeg Ex Teatar Festa je Vladan Đurković, mladi pozorišni reditelj, a predstave koje će publika moći da pogleda ove godine su: “Tigar”, diplomska predstava Miloša Lazića i Katarine Dimitrijević “Orkestar Titanik”, diplomska predstava Akademije umetnosti u režiji Predraga Ejdusa, “Iza božjih leđa”, predstava Fakulteta dramskih umetnosti  u režiji Jovane Tomić, “Kafanica, sudnica, luidnica” predstava Banjalučke akademije umjetnosti u režiji Slobodana Brankovića, “Kraljice”, diplomska predstava studentkinja master studija Akademije umetnosti Novi Sad, “Mister Dolar” u režiji Maje Maletković.

Po prvi put ove godine, biće izvedena i predstava u produkciji samog Ex Teatra “Mnogo buke  ni oko čega” u režiji Marije Lipkovski i Ane Popović.

Ex Teatar Fest podržan je od strane Grada Pančeva.

Editors choice