Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Filmovi o venčanjima koje volimo

Filmovi o venčanjima koje volimo

“The Wedding Planner”

Romantična komedija iz 2001. godine u kojoj glavne uloge igraju Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) i Metju Mekhonahi (Matthew McConaughey) do danas je doživela stotine prikazivanja na TV ekranima. Zašto volimo ovaj film? Dženifer je u svakom trenutku vesela i pomalo nespretna, što čini situaciju u filmu napetom. Mladoženja je neodoljiv, uostalom dovoljno je reći – Metju Mekhonahi. Venčanica je više nego jednostavna i kao takva je predivna. Jedna od najboljih scena u filmu svakako jeste spontano upoznavanje Nje i Njega – filmski kliše, ali tako “padamo na to”.

“Maid of Honor”

Filmsko ostvarenje Pola Vejlanda (Paul Weiland) iz 2008. godine sa Patrikom Dempsijem (Patrick Dempsey) i Mišel Monaghan (Michelle Monaghan) donosi romantičnu priču koja će vas dovesti do suza. Film odlikuju odličnan scenario i muzika. Patriku je odlično “legla” ova uloga, toliko da poželite da ga imate za svog najboljeg prijatelja. Venčanica koju je glavna glumica nosila san je svake devojke. Najbolja scena u filmu je svakako poljubac posle koga se stvari za glavne likove menjaju, na bolje, naravno.

“Runaway Bride”

Kada je inspiracija za film istinit događaj, onda čitavo ostvarenje ima poseban pečat. To je samo jedan od razloga zbog kojeg volimo film sa Džulijom Roberts (Julia Roberts) i Ričardom Girom (Richard Gere) iz 1999. godine. Venčanica je napravljena u tradicionalnom stilu, a mladoženja više nego šarmantan. Hemija između glavnih glumaca daje projektu posebnu notu. Najbolja scena u filmu je sam završetak propraćen odličnom muzičkom podlogom.

“Sex and the City”

Keri (Carrie) i Zverka (Mr.Big) – ne treba nam ništa više! Svaka scena u filmu je kruna svih onih polučasovnih koje i danas gledamo. Čitave palete venčanica ostavljaju bez daha, a posebno raskošna kreacija Vivijen Vestvud (Vivienne Westwood). Teško je izabrati jednu omiljenu scenu. Uživajte u celom trejleru.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice