Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Kult-I-Više predstavlja Kult festival

Kult-I-Više predstavlja Kult festival

U situaciji u kojoj ustanove kulture ne dobijaju skoro nikakvu pažnju i potrebnu pomoć države, organizacija Kult-i-Više nastoji da pokaže kako je dobra ideja i čista energija pravo rešenje u promociji istinskih kulturnih vrednosti.

Njihova ideja se zasniva na promociji kulture nezavisno od materijalnih sredstava, dok njihov cilj nije da govore o novcu i o tome kako novca nema, već o tome šta se može uraditi za promociju mladih talenata i razvoj kulture kod mladih, na čemu se i zasniva njihova čitava kampanja. Dakle, reč je o želji da mladi pronađu prostor u okviru koga će moći da se istaknu, pokažu i dokažu, a ne da iskorišćavaju prostor kako bi govorili o mogućim problemima i preprekama.

Svojom energijom i čistom idejom o promociji umetnosti i visokih umetničkih vrednosti, fusijom klasične muzike, poezije, filmske umetnosti i dinamičnim i kvalitetnim programom svakog od projekata, organizacija Kult-I-Više uspela je do sada da privuče veliki broj ljubitelja umetnosti.

Njihova ideja jeste da združe umetnike različitih sfera umetnosti i podstaknu ih na zajedničke projekte, gde bi muzičari komponovali i svirali/snimali muziku za studentske filmove, a režiseri pravili spotove i promotivni video materijal za muzičare, muzičari bili uključeni u poetske večeri i izložbe likovnih radova ili fotografija, a sve to po principu uzajamne koristi u promociji umetnosti.

Stoga će 10. oktobra, s početkom u 18 časova, u Ustanovi kulture “Vuk Karadžić” biti održan Kult festival, na kojem će posetioci imati prilike da uživaju u koncertu klasične muzike, nastupima džez bendova, lutkarskim predstavama, izložbama vajarskih radova, slika, grafika i fotografija, kao i u mnogim drugim, za tu priliku, pripremljenim aktivnostima.

Ulaz je slobodan!

kult i više predstavlja kult festival 2 Kult I Više predstavlja Kult festival

kult i više predstavlja kult festival 1 Kult I Više predstavlja Kult festival

 

Editors choice