Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Pet koraka ka sreći sa Natašom Vukoje

Pet koraka ka sreći sa Natašom Vukoje

Kako biti srećan i pored svih negativnih stvari koje se dešavaju oko nas? Ovo je pitanje sa kojim se najčešće srećem u poslednje vreme. Ako mene pitate da li je to moguće, ja vam iz ličnog iskustva kažem da jeste! Najbitnije je da li vi želite da budete srećni?

Srećna sam što ovom prilikom mogu da najavim zajednički projekat sa Wannabe Magazine-om, 5 koraka ka sreći. Reč je o serijalu od 5 video klipova, koji će se emitovati svakog ponedeljka u 9 sati. Svaki video će biti i zadatak za tu nedelju kako bismo zajednički pravili korake ka sreći.

Posle mog poslednjeg intervjua o rekonekciji i ličnom razvoju, koji je bio objavljen na strani Wannabe magazina, veliki broj vas mi je pisao sa željom da radite na sebi, menjate svoja uverenja, da se oslobodite strahova, sa ciljem da vaše sreće i zadovoljstva. Tada smo i došli do ideje da vam se obraćam u video formi i da krenemo zajedno konkretnim koracima ka sreći.

natasa vukoje Pet koraka ka sreći sa Natašom Vukoje

Sreća je nas izbor, naša odluka, stanje našeg bića. Na ovaj svet smo svi došli da bismo bili srećni, da bi uživali u svakom novom danu, da bismo upoznali sebe i svet oko nas. Zar mislite da je vaša uloga na ovom svetu da budete nesrećni i da patite? Nije sigurno!

Zato, podelite ovaj video sa vašim prijateljima, uključite što više ljudi u izazov 5 koraka ka sreći i dozvolite sebi da svakog dana budete srećni. Da celo vaše biće ispuni ljubav, da vi postanete ljubav. Tada ćete upoznati sebe na jedan potpuno drugačiji način, i tada ćete moći da kažete da živite život punim plućima.

Spremite svesku i olovku za sledeći ponedeljak, i vidimo se tačno u 9h da napravimo prvi korak ka sreći.
Pravo vreme za promenu je sada!

Nataša Vukoje

Veb sajt Nataše Vukoje pogledajte ovde

Pratite Natašu Vukoje na Facebook-u ovde

Editors choice