Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Plazma – naša podrška svakog dana!

Plazma – naša podrška svakog dana!

Svi znamo kako je lako izgubiti se u svetu odraslih – svakodnevne obaveze i zadaci, zahtevi i izazovi čine da često zaboravljamo ono šta nam je zaista važno.

Zato nam treba nešto što uvek može da nas vrati sebi i pokaže nam pravi smer. Kada smo umorni, kada grešimo, kada nas pritisnu obaveze, nevolja i neuspeh, Plazma je tu da nas podseti da ukoliko ne probamo, nećemo ni uspeti, da je uz pravu podršku sve moguće rešiti, a mali predah ponekad može mnogo da znači.

Plazma 150g res Plazma   naša podrška svakog dana!

Plazma sadrži optimalni balans nutritivnih sastojaka koji nam pružaju neophodnu podršku svakoga dana! Samo u originalnoj Plazma formuli možemo naći sve što nam treba – jedinstvenu kombinaciju hranljivih sastojaka – gvožđa, folne kiseline, vitamina B i C grupe, fosfora, minerala, belančevina koji pozitivno utiču na sve vitalne funkcije organizma, a Plazmi daju nutritivnu vrednost i prepoznatljiv kvalitet.

Jedinstvena receptura, nepromenjen kvalitet kome se veruje, ali i tradicija duža od 47 godina su ono što Plazmu izdvaja i čini je omiljenim srpskim brendom. Plazma je ravnopravan član svake porodice, naša nezaobilazna podrška svakog dana i u svakoj prilici i sve što nam treba da uspešno počnemo, prebrodimo i završimo dan.

Plazma je – sve što nam treba!

Editors choice