5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Svako ima pravo na čistu zdravu vodu: AqueenaPro

Svako ima pravo na čistu zdravu vodu: AqueenaPro

Samo potpuno čista voda je zdrava voda

Voda čini oko 70% ukupne težine odrasle osobe. Neophodna je za sve procese u ljudskom organizmu – snadbeva ćelije hranljivim materijama, eliminiše štetne produkte  metabolizma i održava telesnu temperaturu. Preporuka lekara je da dnevno treba popiti i do tri litra vode. Čiste, svakako!

Voda Svako ima pravo na čistu zdravu vodu: AqueenaPro

Da li pijemo dobru vodu?

Od postrojenja za prečišćavanje do česme u našem domu, voda kilometrima prolazi kroz stare vodovodne cevi i usput može da pokupi stotine raznih zagađivača. Propisima je određen dozvoljeni nivo arsena, olova, hlora, organskih i neorganskih jedinjenja, bakterija, mikroorganizama i ostalih opasnih sastojaka u vodi za piće, što na žalost nije garancija da u čaši imate zaista zdravu vodu. A konzumiranje loše vode povećava  rizik od karcinoma, otežava rad digestivnog trakta, cirkulatornog sistema i bubrega, izaziva visoki krvni pritisak, kožna oboljenja, alergije  i mnoge druge ozbiljne zdravstvene probleme.

Da li je flaširana voda zdrava?

Plastična ambalaža za flaširanu vodu može biti ozbiljan rizik po zdravlje. Najčešće se pravi od polivinil hlorida (PVC) ili polietilena (PET,HDPE,PE). Istraživanja su pokazala da zbog čestih temperaturnih promena tokom skladištenja, transporta i držanja u kućnim uslovima, dolazi do otpuštanja štetnih sastojaka iz plastične flaše u vodu, uključiv i kancerogenih (npr. vinil hlorid iz PVC ambalaže). Zašto biste onda kupovali flaširanu vodu i ugrožavali svoje zdravlje? I plaćali je čak 1900 puta skuplje nego vodu iz česme!?

Da li je svaka filtrirana voda  bezbedna?

Na tržištu se nude razne vrste jeftinih, ali i skupih filtera i prečišćivača, koji već svojim izgledom i tehničkim karakteristikama  ne ulivaju poverenje. Plastični bokal sa jednim malim filterom svakako nije rešenje za Vaše svakodnevne potrebe za zdravom vodom. Isto tako, filteri nepoznatih firmi, bez atesta i dokaza za navode iz deklaracije, mogu biti ozbiljan zdravstveni rizik. Potrebno je, dakle, da pronađete apsolutno bezbedan, pouzdan, ekonomičan sistem za prečišćavanje vode.

Šta je rešenje?

AqueenaPro by ZEPTER: savršen petostepeni sistem za optimalno prečišćavanje vode – najnovija tehnologija na principima reverzibilne osmoze, sa kompjuterskom upravljačkom jedinicom, alarmom za zamenu filtera i mnogim drugim originalnim tehničkim rešenjima. Testirana je i sertifikovana od strane medjunarodne Asocijacije za kvalitet vode.

ZEPTER Svako ima pravo na čistu zdravu vodu: AqueenaPro

AquenaPro efikasno uklanja opasne hemijske supstance, toksine, pesticide, teške metale, organske i biološke nečistoće i stotine drugih zagadjivača. Filtrira u maksimalnom procentu (izmedju 96 i 99,9 odsto!) bakterije i viruse, hlor,arsen, cijanid, kadmijum, živu, olovo, fosfate, nitrate/nitrite.

ZEPTER1 Svako ima pravo na čistu zdravu vodu: AqueenaPro

AqueenaPro je nepresušni izvor u Vašem domu koji dnevno daje čak 378 litara čiste zdrave filtrirane vode za piće, kuvanje, pripremanje hrane za bebe, pranje namirnica, ličnu higijenu.

ZEPTER AqueenaPro – ČUVA VAŠE ZDRAVLJE I ŠTEDI VAŠ NOVAC!

Iskoristite priliku da u akciji koja je u toku, AqueenaPro dobijete POTPUNO BESPLATNO na dvomesečno korišćenje, bez ikakvih obaveza ili troškova!

Rezervišite odmah svoj aparat pozivanjem Call Centra: 011 311 3233

Zepter International, Mihaila Pupina 117 Beograd.

 

 

Editors choice