5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Svetsko prvenstvo u skijanju za novinare 2016. održaće se na Kopaoniku

Svetsko prvenstvo u skijanju za novinare 2016. održaće se na Kopaoniku

Svetsko prvenstvo u skijanju za novinare biće održano od 5. do 12. februara sledeće godine na Kopaoniku. Suorganizatori i domaćini SP u Srbiji biće JP Skijališta Srbije i hotelska kompanija MK Mountain Resort.

Na Generalnoj skupštini Svetskog udruženja novinara (SCIJ) u toku Svetskog prvenstva za novinare u skijanju, u španskom ski cenrtu Bakueira – Berete, Kopaonik je velikom većinom glasova pobedio favorizovane ski centre iz Francuske i Švedske i dobio organizaciju Svetskog prvenstva u skijanju za novinare, koje će se održati od 5. do 12. februara iduće godine. Posle nedavne organizacije Evropa kupa, kojom je Kopaonik ponovo pokazao da je odličan domaćin najvećih sportskih takmičenja, najpoznatiji srpski ski centar dobio je još jedno veliko međunarodno priznanje. Kandidaturu Kopaonika je predložila ski press sekcija udruženja novinara Srbije, a podržali Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvo sporta i omladine, kao i Turističke organizacije Srbije i Beograda. Suorganizatori i domaćini događaja biće JP Skijališta Srbije i hotelska kompanija MK Mountain Resort.

DSC 6174 Svetsko prvenstvo u skijanju za novinare 2016. održaće se na Kopaoniku

Pored svetskog prvenstva za novinare 2016, Kopaonik prepoznat kao najbolji izbor za organizaciju nekoliko važnih međunarodnih takmičenja koje će se održati u narednom periodu, što potvrđuje ogroman potencijal ove destinacije i našu spremnost da odgovorimo na sve veće izazove, rekao je ovom prilikom Nikola Avram, direktor MK Mountain Resorta dodavši da je skijaško prvenstvo za novinare idealna prilika za promociju srpskog turizma u svetu.

Na Kopaoniku se sledeće godine očekuje dolazak preko 250 novinara iz više od 30 zemalja sveta, koji će pored takmičenja, imati priliku da izveštavaju o Srbiji i učestvuju u brojnim panel diskusijama čiji će ciljevi biti promocija srpskog turizma i ski centra Kopaonik. Ove godine Svetsko prvenstvo održava se od 7. do 14. marta u Španiji, u skijaškom centru Bakeira-Beret u Pirinejima.

 

Editors choice