WellBE čokolade nagrađene za najbolju ambalažu na regionalnom tržištu

WellBE čokolade nagrađene za najbolju ambalažu na regionalnom tržištu

Kompanija Bambi je ovogodišnji dobitnik regionalne nagrade REGPAK za originalnu ambalažu za namenske WellBE čokolade. Ovaj konkurs, čiji je cilj prikaz najviših dostignuća ambalažnih rešenja domaćih robnih marki u regionu, već petu godinu zaredom organizuju Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus – IatT, kompanija “Tectus” i stručni časopis “Ambalaža/REGprint” iz Zagreba.

WellBE ambalaža nagrađena REGPAK-om, stiče pravo direktne nominacije za WorldStar izbor najbolje ambalaže na svetskom nivou, što pruža mogućnost afirmacije i proizvođača i vlasnika robne marke.

WellBE cokolade dobitnik regionalne nagrade REGPAK za originalnu ambalazu 1 WellBE čokolade nagrađene za najbolju ambalažu na regionalnom tržištu

Ovo je druga nagrada koju su WellBE namenske čokolade dobile u kratkom periodu kada je pakovanje u pitanju. Pre samo mesec dana, ova ambalaža je osvojila i nagradu Packtivity za najbolje pakovanje u Srbiji za 2014/2015, kada je u pitanju luksuzna roba, zahvaljujući kojoj će WellBE namenske čokolade iz Bambija biti predstavljene i u srpskom paviljonu na sajmu World Expo u Milanu krajem maja, kao deo selekcije najboljih pakovanja sa konkursa.

Bambijeve namenske WellBE čokolade su predstavljene tržištu krajem 2014. godine i za kratko vreme su osvojile srca potrošača.