Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Priča o Džejn (Becoming Jane)

prva slika Filmovi zbog kojih plačete

Prema anegdoti, Džejn (Jane Austen) je odlučila da će svi likovi iz njenih romana uvek na samom kraju dobiti ono što su želeli, upravo zato što ona nikada nije.

Ja sam jedna od onih užasnih devojaka koje su odgledale gotovo sve filmove o Drugom svetskom ratu. Ljubavne nisam ni priznavala za filmove. A onda su me mama i tata odveli na premijeru filma “Perl Harbur” (Pearl Harbour) u Sava Centar i tada je započela moja strašna sudbina. Od tada, pa do dana današnjeg, film nije film ako se ne potroši kutija maramica. Moja najbolja drugarica imala je tu nesreću da gleda sa mnom Priču o Džejn (Becoming Jane), 2.11.2007. na Sinemaniji (Cinemania) u Sava Centru. Stoički sam se držala i tiho jecala, međutim naišla je ona scena (oni koji su gledali znaju vrlo dobro koja) kada sam izgubila obzir za pristojnost i počela da plačem na sav glas. Zatim su i žene oko mene počele da plaču, a muškarci da se preznojavaju.


P.S. Volim te (P.S. I Love You)

druga slika1 Filmovi zbog kojih plačete

Džeri Kenedi (Gerry Kennedy) izgovara držeći Holi (Holly) za ramena: Šta ti želiš? Ja znam šta želim, jer ono što želim držim u svojim rukama.

Jedan od retkih slučajeva kada sam bila zahvalna svojoj tvrdoglavosti jeste taj kada sam odbila da gledam ovaj film u bioskopu. Ne preterujem kada kažem da sam se već u desetom minutu filma pretvorila u vodoskok. Da nisam jedina, potvrdile su mi drugarice. Nekako je postao uslovni refleks da na pomen tog filma počnem da jecam. A Irska je postala obećana zemlja.

Beležnica (Notebook)

treca slika Filmovi zbog kojih plačete

Beležnica spada u obaveznu "lektiru" svake devojke.

E, ovo je već klasik i ne želim da ga skrnavim rečima. Jednostavno, ako niste, obavezno ga pogledajte. Ovo je jedan od prvih “novijih” filmova koji je povećao prodaju maramica za 100%.

Fontana (The Fountain)

četvrta slika1 Filmovi zbog kojih plačete

Pogledajte film o ljubavi koja nastoji da nadživi vreme.

Pre dve godine sam se zeznula i zamolila druga koji je bolesni filmofil i gleda samo drame (kao i ja) da mi preporuči neki dobar film. Proklinjem ga dan danas zbog ovoga. Ali, ako vam je potrebno da se pošteno isplačete i pročistite, znate šta da radite.

Život u ružičastom (La Vie En Rose)

peta slika Filmovi zbog kojih plačete

Edit je bila najsrećnija i najtužnija, nanosila je bol i sama je patila, ali ni zbog čega nije žalila.

Tragična priča velike Edit Pjaf (Edith Piaf) koju je sjajno iznela predivna Marion Kotijar (Marion Cotillard). Film ispunjen prelepom muzikom, tragičnom ljubavlju, magijom, istorijom i dramom. Preporuka je da imate čašu crnog vina uz sebe, maramice svakako i, ako pušite – mnogo cigareta.


Tamara Biljman je individua čiji je život potraga. Potraga za savršenstvom koje se krije u umetnosti, jer jedino je umetnost zaista veća od života, zar ne? Samo ona može da zaustavi vreme. Ne podnosim nikakva ograničenja i s toga sam kao moto prisvojila rečenicu Tristana Care: ’’Jedini prihvatljivi sistem je taj da se sistematski ne sledi nijedan sistem.’’

Editors choice